Imagini Superbe Cu Soția Lui Ionuț Iftimoaie. Ce Meserie Are Maria La 33 De Ani Mulți Au Fost Surprinși Să Afle Asta.

Imagini Superbe Cu Soția Lui Ionuț Iftimoaie. Ce Meserie Are Maria La 33 De Ani Mulți Au Fost Surprinși Să Afle Asta.

Fostul luptător Ionuț Iftimoaie este cunoscut atât datorită sportului pe care l-a practicat, cât și pentru participarea la diferite emisiuni de tip reality show. Puțini știu însă ce soție tânără și frumoasă are. Cu ce se ocupă Maria și cum arată? Este cu 12 ani mai tânără decât luptătorul.

Ce meserie are soția lui Ionuț IftimoaieIonuț Iftimoaie s-a căsătorit, în anul 2016, cu Maria, o tânără din Moldova, dar sunt împreună de mai mulți ani. Cei doi au împreună trei copii și locuiesc la Bacău, acolo unde au o afacere în domeniul agrementului. Maria, soția fostului sportiv, are 33 de ani, fiind cu 12 ani mai tânără decât el. Soția lui Ionuț Iftimoaie are câteva pasiuni care i-au adus bani, de-a lungul timpului.

Maria Iftimoaie a cochetat cu moda și, la un moment dat, și-a deschis propriul atelier de creație. De curând s-a îndreptat către domeniul frumuseții, iar în prezent este tehnician de beauty, mai precis în ceea ce privește micropigmentarea sprâncenelor.

”Îmi place mult și merge destul de bine treaba. Sunt încă la început de drum în acest domeniu, dar simt că fac ceea ce îmi place pentru că o fac cu mare drag! Pot spune că micropigmentarea sprâncenelor este o artă. În acest domeniu este nevoie de pricepere, talent în ceea ce privește desenul și multă răbdare. Mă bucur că am ales să fac și asta pe lângă ce făceam înainte”, a declarat Maria Iftimoaie pentru Click!

Citește și  Chef Florin Dumitrescu reteta de clatite cu bere ies pufoase si delicioase

Pasionată de industria cosmeticăChiar dacă are un job și este mamă full-time pentru cei trei copii, Maria Iftimoaie își găsește timp și pentru a studia și a se dezvolta în domeniul care o pasionează, mai exact cel cosmetic. În prezent, soția lui Ionuț Iftimoaie face un curs pentru a deveni cosmeticiană, astfel încât să îmbine partea de micropigmentare sprâncene cu tratamentele cosmetice.

”Acum mai fac și un curs pentru cosmetică, în februarie o să termin cursul de cosmetică și sper să fie bine și aici pe viitor. Pot să îmbin perfect micropigmentarea sprâncenelor cu partea de cosmetică. Cred că este un plus pentru comunitatea în care trăim! Vin cu mai multe servicii de calitate pentru viitoarele cliente”, a mai spus ea, pentru aceeași sursă.

Citește și  Veniturile fabuloase ale cuplului Măruță

După ce s-a retras din sportul care l-a consacrat, Ionuț Iftimoaie s-a dedicat afacerilor. În urmă cu ceva timp, a ridicat un centru comercial care i-a provocat probleme. Un dezvoltator imobiliar care avea două blocuri lângă mall-ul construit de fostul kickboxer l-a dat în judecată și îi cere să dărâme construcția care l-a costat un milion de euro. Cazul s-a reluat înainte de Crăciun, iar instanța trebuie să stabilească ce se întâmplă cu clădirea.

stiricalitative