Ce mașină de lux conduce Bianca Drăgușanu. Bolidul valorează peste 250.000 de euro. Cum arată interiorul automobilului

Ce mașină de lux conduce Bianca Drăgușanu. Bolidul valorează peste 250.000 de euro. Cum arată interiorul automobilului

Bianca Drăgușanu (41 de ani) conduce o nouă mașină de lux în valoare de peste 250.000 de euro. Până acum, Bianca a condus o mașină marca Mercedes GLE 400 AMG din anul 2021, pe care a pus-o în vânzare luna aceasta.

Ce mașină conduce Bianca Drăgușanu și din ce face bani Bianca Drăgușanu are mai multe surse de venit. După ce a debutat pe micul ecran în emisiunea „Din Dragoste”, găzduită de Mircea Radu la Antena 1, Bianca a continuat să urmeze o carieră în modelling și televiziune. Mai târziu a intrat și în domeniul afacerilor. Bianca deține un brand de haine și activează de mai mulți ani și în domeniul imobiliar. În plus, înregistrează câștiguri generoase și din campanii de imagine și din plasarea de produse în mediul online.

În trecut, Bianca Drăgușanu a declarat că există luni în care câștigă și peste 10.000 de euro. Așadar nu este surprinzător că-și poate permite un bolid de lux marca Bentley Bentayga, în valoare de peste 250.000 de euro. Bianca a fost fotografiată la volanul noii sale mașini zilele trecute, de paparazzi Cancan.ro, în timp ce-și alimenta vehiculul la o benzinărie.

În trecut, Bianca Drăgușanu a mai mai condus mașinile Lamburghini Urus și Rolls Royce. Deși nu a ascuns niciodată că iubește luxul, în ultima perioadă, Bianca nu și-a mai dorit să epateze. Consideră că a greșit atunci când a oferit cifre vorbind despre câștigurile sale. „Sunt un om care iubește banii, care muncește pentru ei și care îi respectă. (…) Tratez banii ca pe o energie de care mă bucur și care de fiecare dată mă răsplătește înapoi. Nu prea îmi place să folosesc cuvântul cheltuială, nu sunt o femeie risipitoare, investesc în ceea ce produce“. Eu investesc în mine pentru că eu produc acești bani. Și sumele astea nici măcar nu contează atunci când ești fericit”, a povestit Bianca Drăgușanu la Fresh by Unica.

Citește și  Criza forței de muncă afectează sistemul de transport public din marile orașe Autobuzele stau în garaje pasagerii așteaptă ore întregi

Cu toate că nu se zgârcește când vine vorba de confort și de alte lucruri materiale precum gențile, pantofii și bijuteriile, Bianca Drăgușanu este calculată cu banii. În 2022 s-a aflat că a investit într-un apartament în Dubai. Pentru Spynews.ro a declarat că a investit 450.000 de euro în el, pentru Fanatik.ro a spus că a costat-o 480.000 de euro, iar pentru Unica.ro a explicat că a investit un milion de euro în casa din Dubai.

Bianca Drăgușanu spune că o crește și întreține singură pe fiica ei și a lui Victor Slav Bianca Drăgușanu are o fetiță, Sofia Natalia, în vârstă de 7 ani, din fosta relație cu Victor Slav. Divorțul dintre Bianca și Victor s-a pronunțat în 2014. S-au împăcat ulterior, iar Sofia s-a născut în 2016. La scurt timp după, s-au despărțit definitiv. În 2018, Victor Slav plătea o pensie alimentară de aproximativ 500 de euro lunar.

Citește și  Câți copii are de fapt Andreea Marin. Își dorește să mai devină mamă

Surse apropiate cuplului dezvăluiau în trecut că Bianca era nemulțumită de contribuția financiară a fostului ei soț în creșterea fetiței lor. În trecut, Bianca a declarat chiar că își întreține și crește fiica singură. În prezent, Bianca Drăgușanu formează un cuplu cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Bianca a mai fost căsătorit cu Alex Bodi. La rândul lui, Victor Slav formează un cuplu cu o femeie numită Selina, alături de care va participa la Asia Express 2024.

stiricalitative