Doliu în lumea filmului

Doliu în lumea filmului

Este doliu în lumea filmului! Actorul Joe E. Tata, celebru pentru rolul lui Nat din Beverly Hills 90210, a murit joi, la vârsta de 85 de ani. Acesta s-a luptat ani la rând cu o boală grea.

Actorul Joe E. Tata, celebru pentru rolul lui Nat din Beverly Hills 90210, a murit joi, la vârsta de 85 de ani. Acesta a luptat timp de patru ani cu boala Alzheimer, scrie The Independent.  Vestea cea tristă a fost dată de fostul său coleg de platou, Ian Ziering.

Acesta a anunțat: „În ultimele câteva luni am pierdut-o pe Jessica Klein, una dintre cele mai prolifice scriitoare și producătoare din 90210, pe Denise Douse, care a jucat rolul doamnei Teasley, iar acum sunt foarte trist să spun că Joe E Tata a murit”, a scris Ziering.

„Unul dintre cei mai bucuroși oameni cu care am lucrat vreodată, era la fel de generos cu înțelepciunea sa precum și cu bunătatea sa”, a mai scris actorul Ian Ziering despre Joe E. Tata. Actorul a jucat în Beverly Hills 90210 rolul proprietarul prietenos al localului Peach Pit, un personaj îndrăgit al serialului din 1990 până în 2000. Joe E.

Citește și  Oana Zavoranu si Mircea Badea s-au iubit ca-n filme De ce s-au despartit de fapt Nu pot sa tac

Tata este cunoscut și după ce a mai jucat și în filme precum Gomer Pyle, U.S.M.C., Hogan’s Heroes, Lost in Space, Mission: Impossible, Quincy M.E., Wonder Woman, The A-Team și Hill Street Blues și Mystery Girls.

Cine a fost actorul Joe E. Tata

Joseph Evan Tata (13 septembrie 1936 – 24 august 2022) a fost un actor de televiziune american. A fost cunoscut pentru rolul său obișnuit (1990-2000) de Nat Bussichio, proprietarul și operatorul restaurantului Peach Pit, în serialul de televiziune Beverly Hills, 90210. De asemenea, și-a reluat rolul lui Nat de câteva ori în spin-off-ul 90210 la începutul primului sezon al acestuia. Înainte de asta, l-a interpretat pe soldatul Neddick în serialul No Time for Sergeants (1964-1965), iar în anii 1970 a apărut în 8 episoade din The Rockford Files. Acesta s-a născut în Bronx, New York. E.Tata s-a născut în Bronx, New York.

stiricalitative