Armin Nicoară A Dat O Veste Șocantă În Cadrul Emisiunii Teo Show

Armin Nicoară A Dat O Veste Șocantă În Cadrul Emisiunii Teo Show

Armin Nicoară este unul dintre cei mai talentați saxofoniști din țară, fiind cunoscut pentru prestațiile sale de excepție pe scenă. Recent, acesta a reușit să atragă atenția publicului și prin intermediul unei apariții televizate, la emisiunea „Teo Show”

Cu ocazia zilei de 1 aprilie, Armin Nicoară a pus la cale o farsă bine pusă la punct, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Invitat în cadrul emisiunii, saxofonistul a anunțat că el și soția sa, Claudia Puican, își vor rupe căsnicia. Fanii cuplului au fost șocați, dar au înțeles rapid că este vorba despre o păcăleală.

Armin Nicoară a reușit să convingă publicul că mariajul său cu Claudia a ajuns la final, dar nu înainte de a găsi un motiv foarte plauzibil, care să îi facă pe telespectatori să creadă că este o situație reală. Cu un umor specific românesc, saxofonistul a spus că motivul pentru care se desparte de Claudia este faptul că aceasta îi mănâncă zilele, fiind mereu flămândă.

Pe lângă farsa reușită de 1 aprilie, Armin Nicoară a trecut prin momente de groază în ultima perioadă, după ce un bărbat necunoscut l-a urmărit mai multe zile la rând până în fața locuinței sale. Saxofonistul a povestit că, din greșeală, s-a filmat ușa casei sale, iar ulterior a avut parte de o surpriză neplăcută la ușa de la subsol.

Ajuns acasă, Armin a observat că cineva stătea în fața ușii sale, moment în care a realizat că este urmărit. Deși a fost nevoit să treacă prin momente de groază, artistul a reușit să se salveze și să ajungă în siguranță în casa sa.

Armin Nicoară este un artist talentat, care reușește mereu să atragă atenția publicului prin prestațiile sale remarcabile. Deși a trecut prin momente dificile, saxofonistul a reușit să depășească orice obstacol și să continue să își ducă pasiunea mai departe.

Farsa reușită de Armin Nicoară în emisiunea „Teo Show” a demonstrat încă o dată că artistul are un simț al umorului bine dezvoltat și că este mereu pregătit să ofere publicului momente memorabile.

stiricalitative