Colivă cu foiță de aur Imagini de la înmormântarea de lux a Mioarei Roman Cum arată aranjamentele florale

Colivă cu foiță de aur Imagini de la înmormântarea de lux a Mioarei Roman Cum arată aranjamentele florale

La Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, locul unde trupul Mioarei Roman a fost depus, a ajuns o mașină mortuară de lux, conducându-i pe cei prezenți în atmosfera solemnă a ceremoniei. Șoferul acestei mașini speciale a fost Gabriela Lucuțar, desemnată de fiica mai mică a Mioarei, Oana Roman, să se ocupe de organizarea funeraliilor.

Colivă cu foiță de aur la înmormântarea de lux a Mioarei Roman

Un detaliu deosebit care a captat atenția tuturor este coliva, ofranda tradițională adusă la biserică de Gabriela Lucuțar. Aceasta a pregătit o colivă cu un aspect neobișnuit, decorată cu foițe de aur. Oana Roman a dorit să-i aducă mamei sale un ultim omagiu într-un mod cu adevărat special.

În timp ce Gabriela Lucuțar punea foița, a observat un detaliu ciudat. Foițele de aur s-au așezat pe colivă sub forma unor lacrimi, în timp ce Oana Roman își plângea mama.

”La momentul la care am ornat coliva și m-am hotărât eu să fac colivă cu foiță de aur, Oana m-a sunat dimineață. Eu ornam și a început să plângă. Atunci când Oana plângea, foițele de aur se așezau precum niște lacrimi. Fără ca eu să le așez în niciun fel”, a pus Gabriela, potrivit cancan.ro.

În imaginile surprinse de WOWbiz,  se observă diferite aranjamentele florale aduse la capelă de către cei apropiați lui Mioara Roman, printre care și o coroană frumoasă trimisă de Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Înmormântare specială organizată de Gabriela Lucuțar, în memoria Mioarei Roman

Cu câteva zile în urmă, Gabriela Lucuțar, antreprenoarea din spatele unei afaceri de servicii funerare de lux, a dezvăluit că Oana Roman i-a cerut să coordoneze înmormântarea mamei sale. În această zi solemnă, vedeta a formulat cerințe exclusiviste pentru ceremonia ce urma să o conducă pe Mioara Roman pe ultimul său drum, exprimându-și dorința pentru una cât mai aparte.

Citește și  Daniela Crudu mamă fericită a lui Dominic Primele imagini cu micuțul

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat.

Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate importantă.(…)

Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”,   spunea Gabriela Lucuțar pentru Click!

stiricalitative