Durere Și Omagii La Înmormântarea Lui Gabi Stângău

Durere Și Omagii La Înmormântarea Lui Gabi Stângău

Suferință uriașă în ziua în care Gabi Stângău a fost condus pe ultimul drum

Într-o zi plină de durere și lacrimi, Gabi Stângău, un talentat violonist în vârstă de doar 32 de ani, a fost condus pe ultimul drum. Suferința a fost copleșitoare pentru cei dragi ai artistului, iar gesturile de compasiune au fost la tot pasul.

Gestul făcut de mama muzicianului și ce vedete i-au adus un omagiu

Mama lui Gabi Stângău, Livia, a fost devastată de pierderea fiului său și s-a simțit singură pe lume în acele momente grele. În timp ce violonistul era condus pe ultimul drum, preotul a adus aminte de suferința unei mame care își pierde copilul, iar lacrimile nu au întârziat să curgă.

Citește și  Cum scapi de flegma acumulată în gât sau în nas 7 tratamente naturiste pe care e bine să le știi

Printre cei care i-au adus un ultim omagiu s-au numărat și prieteni apropiați și colegi de breaslă, precum Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu. Atmosfera a fost plină de tristețe și regret, iar cuvintele de laudă pentru talentul și personalitatea lui Gabi au curs din toate părțile.

Gabi Stângău, condus pe ultimul drum de familie și colegii de breaslă

Familia și colegii de breaslă ai lui Gabi Stângău au fost alături de el în acele momente grele, conducându-l pe ultimul drum cu multă tristețe în suflete. Cei care l-au cunoscut și au colaborat cu el au adus un emoționant omagiu, subliniind calitățile sale artistice și umane deosebite.

Gabi Stângău va rămâne în inimile celor care l-au iubit și apreciat, iar muzica sa va rămâne o amintire vie pentru toți cei care au avut privilegiul să-l asculte. Odihnește-te în pace, Gabi Stângău, vei fi mereu în gândurile noastre!

stiricalitative