Aruncarea nucilor cu foi de dafin în oală ce se întâmplă după 5 minute de fierbere

Aruncarea nucilor cu foi de dafin în oală ce se întâmplă după 5 minute de fierbere

Punerea nucilor cu foi de dafin într-o oală după câteva minute va avea un efect uimitor. Iată ce se întâmplă.

Acestea sunt foarte populare și sunt, de asemenea, esențiale pentru dietă, deoarece conțin multe substanțe nutritive care dezvoltă energie și contribuie la Omega 3, iar datorită similitudinii lor pare că servesc și memoriei și creierului.

Nucile: de aceea ar trebui să fie fierte cu foi de dafin Nucile sunt produse pe care multe animale le adoră, gândiți-vă doar la modul în care în multe filme animate și unele benzi desenate există animăluțe drăgălașe care vor să mănânce nuci.

În plus, utilizarea lor este utilă nu doar în alimentație, ci și în alte activități. Mulți grădinari obișnuiesc să folosească coaja acestui fruct pentru a stimula creșterea plantelor. Dar există și un alt secret care ne scapă de o problemă care apare adesea la mulți oameni, și pentru asta trebuie să creăm o mixtură cu nuci și alte ingrediente, inclusiv foi de dafin.

Citește și  În Mijlocul Slujbei Copilul S-A Ridicat În Tăcere S-A Dus La Sicriul Mamei Sale Și A Lipit Urechea De El

Metoda naturală Inițial, luăm o cratiță cu apă și o lăsăm să fiarbă cu nucile înăuntru timp de câteva minute, apoi adăugăm câteva foi de dafin și puțină scorțișoară. Când totul începe să fiarbă, adăugăm o lingură de oțet de mere și continuăm să fierbem amestecul încă câteva minute, apoi oprim focul și lăsăm să se răcească.

Odată ce lichidul a atins temperatura camerei, cu ajutorul unui strecurător, este turnat într-un borcan de sticlă și lăsat să se odihnească câteva zile înainte de a fi utilizat.

Acest lucru se întâmplă deoarece nucile sunt bogate în vitamina B5, care, printre proprietățile sale benefice, stimulează creșterea părului rapid, oprind apariția părului alb, și sunt, de asemenea, bogate în seleniu.

Acest element este esențial pentru cei care suferă de mătreață, deoarece o previne și tinde să o reducă, în timp ce frunza de dafin tinde să întărească scalpul și rădăcinile părului și să stimuleze creșterea.

Scorțișoara, pe de altă parte, acționează ca un dilatator vascular și, prin urmare, tinde să promoveze circulația sângelui, la fel cum oțetul de mere curăță foliculii de păr, acționând ca antiseptic și dezinfectant.

Astfel, vom avea un tratament complet natural și eficient pentru păr.

stiricalitative