Mioara Roman a încetat din viață la azilul din Snagov

Mioara Roman a încetat din viață la azilul din Snagov

Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, a incetat din viata in cursul noptii trecute, la azilul din Snagov, unde era internata de mai multe luni. Vestea trista a mortii acesteia a cutremurat pe multi, inclusiv pe fiica sa, Oana Roman, care a transmis un mesaj emotionant pe retelele de socializare.

Mioara Roman a fost cunoscuta ca fiind fosta sotie a unuia dintre politicienii de frunte ai Romaniei, Petre Roman. Desi a trait o viata discreta, vestea mortii sale a adus o unda de tristete in randul celor care o cunosteau. Se stia ca Mioara Roman se confrunta cu probleme de sanatate, insa nimeni nu se astepta ca sfarsitul ei sa vina atat de repede.

Incetarea din viata a Mioarei Roman a venit brusc, in timp ce era internata la azilul din Snagov. Un stop cardio-respirator a pus capat suferintei sale in jurul orei 1 dimineata, iar incercarile disperate ale medicilor de a o readuce la viata au fost zadarnice. Astfel, lumea a ramas fara o femeie puternica si iubitoare, iar familia sa a fost lovita de aceasta pierdere imensa.

Oana Roman, fiica ei, a transmis un mesaj profund emotionant pe retelele de socializare, in care isi exprima durerea si regretul pentru pierderea mamei sale. Desi era plecata in vacanta alaturi de fiica sa, Oana a trebuit sa isi intrerupa momentele de relaxare pentru a face fata acestei pierderi grele. Mesajul transmis de Oana Roman reflecta durerea si iubirea pe care o purta pentru mama sa, iar regretul pentru faptul ca nu a putut fi langa ea in ultimele clipe.

“Drum lin in lumina mama mea buna si frumoasa. Ingerii sa te vegheze si sa povestesti tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt iti datorez. Multumesc mamica mea pentru tot. Te iubesc si te voi iubi mereu! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace!”, a fost mesajul postat de Oana Roman, care a impresionat si miscat pe multi dintre cei care au citit cuvintele sale.

In concluzie, moartea Mioarei Roman a fost un moment de mare tristete pentru cei care o cunosteau si o iubeau, iar mesajul transmis de Oana Roman aduce lumina asupra iubirii si respectului pe care fiica o purta pentru mama sa. Astazi, o familie sufera pierderea unei fiinte dragi, iar amintirile si iubirea ramase vor ramane vii in inimile celor care au cunoscut-o.

stiricalitative