Tragedie în familia Roman: Mioara a murit din cauza unui stop cardiac

Doliu în familia Roman, după ce Mioara Roman, mama Oanei Roman și fosta soție a lui Petre Roman, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Vestea tristă a fost confirmată de surse din anturajul familiei, iar întreaga lume a fost profund marcată de pierderea unei persoane deosebite. Care este cauza decesului și cum a reacționat familia la această veste?

A murit Mioara Roman. Ce i-a provocat decesul

Mioara Roman a încetat din viață din cauza unui stop cardiac, potrivit informațiilor furnizate de Observator. La vârsta de 83 de ani, aceasta s-a stins din viață în căminul de bătrâni din Snagov, unde primea îngrijire. Se pare că Mioara Roman suferea de probleme locomotorii și a fost extrem de bolnavă în ultima perioadă, ceea ce a dus la decesul său.

Oana Roman, fiica cea mare a regretatei Mioara Roman, se află în prezent în vacanță în Egipt împreună cu fiica sa, Isabela. Cu toate acestea, se așteaptă ca aceasta să revină de urgență acasă pentru a fi alături de familie în aceste momente grele. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a postat un mesaj emoționant în memoria mamei sale, exprimându-și recunoștința și iubirea față de aceasta.

Citește și  Horoscop 1 februarie 2024. Nativii care riscă o mare pierdere financiară

O reacție emoționantă pe Instagram

În mesajul postat pe Instagram, Oana Roman a transmis următoarele cuvinte: ”Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tururor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”. Este clar că regretul și durerea provocate de pierderea mamei sale sunt foarte profunde, iar Oana Roman transmite un mesaj de iubire și recunoștință către Mioara Roman.

Citește și  Cozonac moldovenesc reteta Mirelei Vaida

Pentru familia Roman, această pierdere este cu adevărat grea, iar întreaga comunitate își exprimă compasiunea și gândurile bune către aceștia în aceste momente dificile. Mioara Roman va rămâne în memoria celor dragi ca o femeie puternică și iubitoare, cu un rol important în familia Roman.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *