Primele imagini de la înmormântarea lui Gabi Stângău Soția violonistului Diana nu s-a putut dezlipi de sicriu

Primele imagini de la înmormântarea lui Gabi Stângău Soția violonistului Diana nu s-a putut dezlipi de sicriu

Momente cumplite pentru familia lui Gabi Stângău. Celebrul violonist a fost astăzi înmormântat. În mediul online, au apărut o mulțime de imagini de la ceremonie. Soția lui, Diana Berințan, nu s-a putut dezlipi de sicriu, iar lăutarii au venit și au cântat melodii triste, în memoria lui Gabi Stângău.

Zi plină de lacrimi și durere pentru familia lui Gabi Stângău. Violonistul a fost condus astăzi pe ultimul drum. A fost înmormântat la ora 13.00, după trei zile în care trupul neînsuflețit a fost la Capela Dumbrăvița.

Gabi Stângău a fost înmormântat

După ce sâmbătă a sfârșit într-un mod tragic, Gabi Stângău a fost condus astăzi pe ultimul drum. Familie, prieteni și oameni simpli, șocați de cum a murit violonistul, au mers să îi ducă un ultim omagiu. Pe Internet, au circulat imagini de la slujbă. Soția lui, Diana Berințan, este distrusă de durere. Tânăra cu care Gabi Stângău era împreună de aproape opt ani nu a putut să se dezlipească de sicriu.

Citește și  Fabrica revoluționară din Covasna spulberă importurile și aduce un suflu nou în industria laptelui din România

Înainte de a fi înmormântat, lăutarii, buni prieteni cu artistul, au venit și au ținut un moment plin de durere, în memoria lui. Cântăreții au interpretat melodii triste și astăzi, la fel cum au făcut și în urmă cu câteva zile, la priveghi. În mediul online, curg mesajele de condoleanțe pentru familia îndurerată.

Soția lui Gabi Stângău, distrusă de durere, după moartea violonistului

Ultimele zile au fost cumplite pentru partenera lui Gabi Stângău. Cei doi urmau să aniverseze opt ani de când erau împreună în luna aprilie a acestui an, iar în vară, aveau să împlinească doi ani de la cununia religioasă. Cei doi erau de nedespărțit, iar în mediul online au o mulțime de imagini împreună. Pe Facebook, tânăra a postat un mesaj plin de durere, la scurt timp după moartea soțului ei.

„Iubirea și inima din mine! Te iubesc toată viața mea, inima și sufletul meu frumos, bun și cel mai drag! Omul meu iubit. Doare prea tare. Dragostea și sensul vieții mele ești tu”, a scris Diana Berințan, într-o postare de pe Facebook.

stiricalitative