Fostul soț al Andei Adam Sorin Nicolescu se iubește cu Loredana Chivu Cum au fost surprinși în București după ce au fost împreună în Istanbul

Fostul soț al Andei Adam Sorin Nicolescu se iubește cu Loredana Chivu Cum au fost surprinși în București după ce au fost împreună în Istanbul

Fostul soț al Andei Adam se iubește cu Loredana Chivu? Asta se întreabă lumea, după ce Sorin Nicolescu și fosta asistentă TV au fost surprinși în București, la aproximativ o lună după ce au fost împreună în Istanbul. Până acum, niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat că ar avea o relație, însă imaginile cu cei doi i-au pus pe gânduri pe internauți. Iată cum au fost văzuți!

Fostul soț al Andei Adam se iubește cu Loredana Chivu? E întebarea ce stăruie acum pe buzele tuturor, după ce fosta asistentă de la Xtra Night Show și Sorin Nicolescu au fost văzuți, de mai multe ori, împreună. Cei doi au fost surprinși recent de paparazzi în timp ce mergeau la un salon de bronzare din Capitală, iar în urmă cu doar o lună au fost văzuți în vreme ce se plimbau prin bazarul din Istanbul

Potrivit Cancan.ro, Sorin Nicolescu și Loredana Chivu ar forma un cuplu, având în vedere ipostazele în care au fost surprinși în ultima perioadă. În urmă cu scurt timp, aceștia au fost văzuți de paparazzi în timp ce mergeau împreună la un salon de bronzare din București. În imagini se poate observa cum cei doi și-au asortat ținutele, ambii purtând costumații sport, iar, ca un gentleman, bărbatul a lăsat-o pe ea să intre prima în clădire.

Despre viața amoroasă a Loredanei Chivu nu se mai cunosc prea multe, blondina alegând să fie mai discretă cu viața personală, mai ales după scandalul cu fostul iubit. Acesta s-a retras de pe micul ecran, după ce a renunțat la postul de asistentă TV, pe care-l avea la Antena 1.

Citește și  Ion pe bicicletă la vamă

Nici despre Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, nu s-au mai aflat prea multe după divorț. Acum ceva timp, bărbatul ar fi avut probleme cu legea și ar fi fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru falsificare de carduri bancare, alături de alți patru bărbați. La acea vreme, fostul partener al cântăreței ar fi pledat vinovat în fața instanței.

Anda Adam și Sorin Nicolescu au fost căsătoriți în perioada 2015-2021. Din mariajul lor a rezultat o fiică. După despărțire, artista și-a refăcut viața și s-a măritat cu actualul ei soț, Yosif Eudor Mohaci, iar bărbatul a decis să ia numele ei de familie după căsătorie.

Anda Adam nu a dezvăluit concrect motivul divorțului de tatăl fiicei sale, Sorin Nicolescu, dar au existat o mulțime de speculații în presă

„Nu a fost nevoie să-l iert pentru că nu a greșit niciodată. Decizia ca noi să divorțăm a fost luată din cu totul alte motive și pentru faptul că nu mai exista armonie între noi ca și cuplu, dar nici vorbă de iertat pentru că a existat o altă persoană sau o altă femeie în viața lui. Declarațiile acelea le-am dat într-o revistă despre familii, unde era vorba de păstrarea familiei și armonia ei.

În acel context am spus că aș fi în stare să iert un om dacă își asumă și este responsabil de greșeala pe care a făcut-o, dar nu s-a ajuns niciodată până acolo, nu a fost cazul.

Decizia ne-a aparținut din motive de armonie și tocmai pentru că ne iubim copilul am considerat că este cea mai bună decizie pentru noi’, a dezvăluit Anda Adam, la Kanal D, potrivit Wowbiz.

stiricalitative