Emisiunea de la Kanal D care vrea să distrugă Survivor și-a ales prezentatorul Cine se va duela de la distanță cu Domnul Dan de la PRO TV

Emisiunea de la Kanal D care vrea să distrugă Survivor și-a ales prezentatorul Cine se va duela de la distanță cu Domnul Dan de la PRO TV

Cei de la Kanal D au dezvăluit cine va prezenta ”Insula de 1 milion”, cel mai ambițios proiect al postului de televiziune. La fel ca și în cazul emisiunii ”Survivor România”, show-ul de la Kanal D se filmează în Republica Dominicană.

Cu toate acestea, participanții vor lupta pentru pentru cel mai mare premiu pus la bătaie într-un show de aventură din România. Pe parcursul competiției, 50 de concurenți, cu vârste și profesii diferite, vor face tot posibilul să adune cât mai multe brățări.

În a doua jumătate a lunii ianuarie, în spațiul public apăreau informații cu privire la cine va prezenta show-ul de aventură de la Kanal D. La vremea respectivă apăreau zvonuri precum că Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, ar urma să prezinte ”Insula de 1 milion”. Ei bine, se pare că zvonurile au fost doar… zvonuri.

Alături de cei 50 de concurenți, în Republica Dominicană, se va afla Cosmin Cernat. Acesta din urmă va fi atât prezentatorul show-ului, cât și ghidul participanților, într-una dintre cele mai palpitante călătorii din viața lor.

Cosmin Cernat are o vastă experiență în televiziune, iar vreme de trei decenii a prezentat mai multe emisiuni celebre. Acum, îndrăgitul prezentator va aduce publicului cele mai relevante informații despre ce se întâmplă la ”Insula de 1 milion”. Asta pentru că, pe tot parcursul competiției, Cosmin va fi în permanență alături de concurenți.

”Sunt emoționat să fiu prezentatorul unui format de o asemenea magnitudine. Voi fi alături de cei 50 de concurenți, în Republica Dominicană, și sper ca ei să vadă în mine, dincolo de prezentator, pe omul care îi va îndruma în această aventură extraordinară. Îi așteaptă o experiență unică într-o viață și sunt mândru să fac și eu parte din ea.

De asemenea, sunt convins că publicul va avea parte de emoțiile atât de așteptate, de acele trăiri care transformă receptarea unui show de televiziune într-o experiență inspiraţională, cu totul personală”, a declarat Cosmin Cernat.

În competiție, care va fi difuzată în curând la postul de televiziune turcesc, cei 50 de concurenți vor intra într-o competiție individuală. Participanții au ocazia să devină bogați peste noapte, însă doar dacă trec peste toate obstacolele ivite și adună cele mai multe brățări.

De menționat este faptul că, la intrarea în competiție, fiecare concurent va primi câte o brățară, aceasta valorând nu mai puțin de 20.000 de lei. Așadar, împreună, cele 50 de brățări valorează 1 milion de lei, marele premiu al emisiunii.

stiricalitative