Oana Lis schimb de replici provocator cu Irinel Columbeanu după ce fostul afacerist a părăsit azilul de bătrâni Te lasă Vio cu mine

Oana Lis schimb de replici provocator cu Irinel Columbeanu după ce fostul afacerist a părăsit azilul de bătrâni Te lasă Vio cu mine

Oana Lis a primit un mesaj neașteptat după ce a reacționat la pozele cu Irinel Columbeanu, la scurt timp după ce fostul afacerist a plecat din azilul de bătrâni în care locuia.

Oana Lis e o persoană sinceră și spune lucrurilor pe nume. Soția lui Viorel Lis nu s-a putut abține nici de această dată și a reacționat pe rețelele sociale, după ce Irinel Columbeanu a plecat în vacanță la munte alături de prietenul său, Sorin Mărcuș.

Vedeta nu se aștepta la răspunusul pe care urma să-l primească din partea celor doi bărbați. Întâmplarea a început cu o postare făcută de Sorin Mărcuș.

Zilele trecute, bărbatul l-a luat pe fostul milionar din Izvorani de la azil și au mers împreună într-o scurtă vacanță la munte. Prietenul lui Irinel a publicat mai multe fotografii din vacanța respectivă, în dreptul cărora a scris cât de mult îl respectă pe fostul soț al Monicăi Gabor, dar a vorbit și despre motivul pentru care a decis să-i facă acestuia o surpriză și să îl scoată câteva zile din azil.

„Azi e vorba despre el, un OM care DA, a greșit mult în viață si e conștient de asta, iar acum e singur și nu mai are pe nimeni, nu mai are nimic, doar pereții azilului. Prietenii care nu de mult făceau “cărare” la petrecerile lui, majoritatea l-au uitat… de, nu mai are nimic de oferit…

Îmi amintesc când eu eram “mic” si el era “mare”, de multe ori mi-a deschis porțile casei lui si asta mă face sa nu-l uit si să-i fiu recunoscător. Sănătate sa ai Iri si liniște in suflet, atâtea zile cât Dumnezeu îți va mai da pe acest pământ!”, a scris Sorin Mărcuș pe Facebook.

Impesionată de gestul lui Mărcuș, Oana Lis nu s-a putut abține și, în stilul său caracteristic și plin de umor, aceasta l-a întrebat pe bărbat, în secțiunea de comentarii, când are de gând să o ducă și pe ea într-o vacanță, pentru că nu a mai văzut muntele de ani buni.

Sorin Mărcuș nu s-a lăsat mai prejos și a continuat șirul glumelor, oferindu-i Oanei un răspuns la care nimeni nu se aștepta.

Irinel Columbeanu a intervenit și el când a văzut schimbul de replici dintre cei doi.

„Și pe mine când mă duci? N-am mai fost la munte de 7 ani”, a scris Oana Lis, la care Sorin Mărcuș i-a răspuns: „Te duc. Te lasă Vio cu mine?”.

„Păi de ce să n-o lase, Sorine?”, a intervenit Irinel Columbeanu.

stiricalitative