Mihaela Rădulescu noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani, formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner, în vârstă de 52 de ani, din anul 2014. Pe 22 octombrie 2021, cei doi au sărbătorit opt ani de relație. Într-o recentă apariție în emisiunea „Vorbește lumea”, celebrul prezentator TV a oferit noi detalii despre relația lor la distanță.

Rădulescu a dezvăluit că ei sunt împreună de ceva timp și că singurele lor despărțiri au fost doar cele apărute în titlurile presei din România. Cei doi călătoresc mereu și nu au un cămin stabil, locuind în Elveția, Germania, Austria, mai mult prin hoteluri. Această situație îi ajută, deoarece nu se preocupă cu gătitul sau cu menajul. În plus, Felix pare să fie destul de distrat și are nevoie de Mihaela în viața lui pentru a-și menține echilibrul. Cu toate acestea, Mihaela afirmă că acestea sunt doar detalii minore, de zi cu zi, iar restul relației lor este perfectă. Chiar dacă nu se văd foarte des, majoritatea timpului își petrec împreună pe Facetime.

Deși sunt împreună de opt ani, Mihaela și Felix nu au intenția să-și oficializeze relația. „Nu am pus niciodată problema asta. Suntem oameni maturi, de aceeași vârstă, care știm ce ne dorim de la viață. Este altfel, nu este precum în familia tradițională românească”, a declarat Mihaela în aceeași emisiune „Vorbește lumea” anul trecut.

Mihaela a subliniat, de asemenea, că nu își face planuri care ar putea să nu se îndeplinească și că nu vrea să sufere. Ea recunoaște că nu știe ce le poate rezerva viața lor în viitor și că, în ciuda zvonurilor și speculațiilor din presa românească, ei sunt fericiți împreună.

Citește și  Pensiile cresc cu pana la 90

„De la începutul relației noastre, presa din România a fost mereu în căutare de senzațional. Orice poză cu o altă persoană făcută de Felix sau de mine a fost interpretată greșit. Am învățat că este mai bine să oferim cât mai puține detalii, pentru că orice am spune este interpretat în felul lor”, a mai adăugat jurnalista într-o declarație anterioară pentru VIVA!.

Astfel, relația lor, bazată pe încredere și respect reciproc, rămâne o sursă de inspirație pentru mulți, în pofida distanței și a scrutinelor mediatice.

stiricalitative