Jador descalificat de la Survivor România Pro TV l-a trimis direct acasă

Jador descalificat de la Survivor România Pro TV l-a trimis direct acasă

Săptămâna de la Survivor All Stars se încheie cu informații care vor stârni revoltă în rândul telespectatorilor! Jador a fost descalificat de la Survivor România. 

Cântărețul, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, a fost anunțat că nu va mai lua parte la competiția care se filmează în Republica Dominicană. În acest sens, Pro TV l-a trimis direct acasă pe artist. Vezi mai jos, în articol, informațiile. 

Jador nu va mai lua parte la competiția Survivor All Stars,  care se desfășoară în Republica Dominicană. Pro TV l-a trimis direct acasă pe artist, potrivit unei postări de pe un grup cu fani activi ai emisiunii TV.

O persoană a postat pe grupul respectiv că Jador va fi descalificat din competiția din Dominicană. După ce Roxana Nemeș a părăsit competiția dură din junglă, acum va pleca un alt concurent din echipa Faimoșilor, și anume Jador.

Citește și  Ce A Aflat Fiica Lui Teo Trandafir Chiar De Ziua Ei De Naștere

În Consiliu, Jador a aflat că este descalificat de la Survivor All Stars. În urmă cu o săptămână, i s-ar fi promis că o să poată să o vadă pe iubita sa, Oana Ciocan.

Însă, acest aspect nu s-ar mai fi întâmplat, iar concurentul din echipa Faimoșilor ar fi fugit.

După doar 4 săptămâni de competiție, Roxana Nemeș a fost eliminată. A făcut parte din echipa Faimoșilor.  A părăsit competiția în ediția din 8 februarie 2024, însă din motive medicale. Pentru că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate, Roxana Nemeș a fost nevoită să plece din competiția din Dominicană. Vedeta a fost operată de endometrioză. De altfel, s-a aflat și cât ar fi încasat vedeta pentru săptămânile petrecute în junglă.

Experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni și vă mulțumesc din suflet tuturor. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate”, a spus Roxana Nemeș, atunci când a aflat că pleacă din emisiune.

stiricalitative