Andreea Mantea surprinsă într-o situație emoționantă la fereastră Uneori în viață trebuie să iei astfel

Andreea Mantea surprinsă într-o situație emoționantă la fereastră Uneori în viață trebuie să iei astfel

Andreea Mantea și fiul ei, David, au izbucnit în lacrimi la TV. Totul a pornit de la o decizie radicală pe care a fost nevoită să o ia prezentatoarea TV.Andreea Mantea a fost nevoită să ia o decizie care a afcetat-o atât pe ea cât și pe fiul ei.

Vedeta a fost nevoită să taie salcâmul din curtea ei, deoarece rădăcinile copacului au început să producă probleme la puț, care îl afectau și pe vecinul de lângă.În cadrul reality-show-ului de la Kanal D, Andreea Mantea și David au asistat la întreaga scenă, de la unul dintre geamurile casei în care locuiesc, și au izbucnit în lacrimi.

”Andreea Mantea: Tu ai venit să mă îmbărbătezi pe mine și plângi și tu? Plantăm alta!

David: O să ne ia o mie de ani!Andreea Mantea: Și ce dacă? O să crească odată cu tine! Ea avea 11 ani, mamă. Crezi că s-a supărat pe noi?!

David: Era prietena mea cea mai bună…

Andreea Mantea: Câteodată, în viață, trebuie să iei și astfel de decizii. Ce ai fi vrut? Să rămânem fără apă, să facem alt puț?Spărgea și gardul vecinului, ne-a spart și betonul. O să le dăm unor oameni care n-au lemne la iarnă, să se încălzească, să nu stea în frig.

Citește și  Aris Eram a încheiat un contract cu Antena 1. Fiul Andreei Esca a debutat deja în cadrul unei emisiuni

David: Ți-am spus că o să dispară prietenul meu cel mai bun!

Andreea Mantea: Acolo o să aducă mama alți prieteni și tu o să îi plantezi. Aduce mama unui pomi mai mari și o să îi punem acolo”, a fost dialogul între Andreea Mantea și fiul ei

stiricalitative