Mihai Voropchievici horoscop NOU pana pe 12 februarie 2024.

Mihai Voropchievici horoscop NOU pana pe 12 februarie 2024.

Horoscop pana pe 12 februarie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare. Sa vedem ce spune maestrul RUNELOR.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU-Berbec

Berbecul are cartea rau, 17, negativa – posibil un abandon, o tradare, cineva care i-a promis marea cu sarea se face ca nu-l mai cunoaste, nu-l mai ajuta. Pentru moment sunteti in situatia sa nu mai va faceti iluzii ca tot ce zboara se mananca. Asa ca depasiti si starea aceasta, dar putin mai greu. Va simtiti destul de blocati, dar Dumnezeu este alaturi de voi si va ajuta sa depasiti aceste momente.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- pentru Taur

In schimb, Taurul are Semilunele, 10 – o saptamana in care trebuie sa faceti o alegere, dar sunteti bantuiti de ezitare, de indoiala, de dualitate, de neliniste. Sunteti in rivalitate cu toata lumea, cu toti din jurul vostru, asa ca sfatul este sa reflectati inainte de a actiona.

Mihai Voropchievici, horoscop NOU- Gemeni

Citește și  Minodora a ajuns pe masa de operație Cea mai grea intervenție

Gemenii au Soare, carte excelenta – fericire, reusita, afirmare, se recunosc meritele. Clarificati in mod fericit o problema care va dadea batai de cap, dati dovada de mare vitalitate si aveti succes in tot ceea ce faceti. Cei care sunt fara parteneriat au o sansa in dragoste, o intalnire sentimentala cat de curand, chiar la i

CITEȘTE CONTINUAREA PE 👉

https://noutati.info

stiricalitative