Cutremur În România Ce Magnitudine A Înregistrat Seismul Din Această După Amiază. A Fost Resimțit În Mai Multe Orașe Din Țară

Cutremur În România Ce Magnitudine A Înregistrat Seismul Din Această După Amiază. A Fost Resimțit În Mai Multe Orașe Din Țară

În cursul zilei de azi, un cutremur s-a produs în România! Seismul a avut loc astăzi, pe data de 29 ianuarie 2024. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul s-a produs la ora 15:59:08 (ora locală a României).

În această după amiază un cutremur s-a produs în țara noastră. Potrivit informațiilor transmise de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc la ora 15:59: 08 (ora locală a României), în Zona Seismică Vrancea, la adâncimea de 122,8 km.

Cutremur în România, astăzi, 29 ianuarie 2024

Un cutremur cu magnitudinea ml 3.4 s-a produs în această după amiază în Zona Seismică Vrancea. Potrivit informațiilor transmise de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului seismul s-a produs la adâncimea de 122,8 km.

Citește și  Doliu în lumea teatrului Un mare actor a părăsit scena Cortina a căzut luminile s-au stinsAdio

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 51km V de Focşani, 60km E de Sfântu-Gheorghe, 65km N de Buzău, 71km E de Braşov, 91km NE de Ploieşti.

În 2023, cea mai puternică mişcare tectonică a avut loc pe data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri. Atunci, seismul a înregistrat magnitudinea de 5,7.

Cutremur în Marea Neagră pe 17 ianuarie 2024

Pe data de 17 ianuarie 2024, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), un cutremur a avut loc în Marea Neagră, la adâncimea de 21,2 km.

L ora 09:34 (ora locală a României), s-a produs în Marea Neagră un seism slab cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 21.2 km. Potrivit informațiilor, cutremurul s-a produs la 95km SV de Sevastopol.

stiricalitative