Ce este în neregulă în imagine Greşeala ascunsă într-o iluzie optică de zile mari. O vezi

Ce este în neregulă în imagine Greşeala ascunsă într-o iluzie optică de zile mari. O vezi

Privește cu atenție, analizează. Ce este în neregulă în această imagine? Provocarea face furori în rândul internauților, puțini reușesc să identifice greșeala ascunsă înainte ca timpul să expire.

Oricine poate vedea grupurile formate din cifra șapte, scrisă în diferite culori, ce se tot repetă. Există însă în imagine o greșeală pe care foarte puțini oameni o pot observa în doar câteva secunde.

Dificultatea provocării crește, în condițiile în care testul este unul contra cronomentru. Ai doar cinci secunde la dispoziție pentru a da un răspuns.

La prima vedere, nu pare să fie nimic în neregulă în imagine. Există șase coloane și 11 rânduri ale numărului șapte care se repetă de câte patru ori.

De asemenea, pare să existe un model clar cu diferite culori folosite. Cu toate acestea, un set de cifre nu este ca toate celelalte.

Așadar, când te simți pregătit, setează cronomentrul la cinci secunde și apasă Start. Vei găsi rezolvarea în rândurile de mai jos.

Dacă ai nevoie de puțin ajutor, îți oferim și un indiciu: există un set de șapte care are doar trei cifre.

Analizează cu atenție fiecare rând și coloană.

Cunoscute și sub denumirea de teste de IQ sau teste de inteligență, aceste puzzle-uri au fost create în așa fel încât să ofere anumite indicii specialiștilor cu privire la nivelul de inteligență al celor care încearcă să le rezolve.

Citește și  Vestea excelentă a începutului de an în showbiz Mirabela Dauer s-a

Astfel de teste inedite au fost utilizate pentru prima oară acum mai bine de un secol. Atunci, dar și acum, specialiștii din domeniul psihologiei se foloseau de ele pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Rezolvare: Dacă încă te străduiești să găsești greșeala și după ce au trecut cele cinci secunde, îndreaptă-ți atenția spre coloana cinci, rândul șase.

În timp ce toate celelalte secvențe au patru cifre de șapte, aceasta are doar trei și o bară oblică.

stiricalitative