Bianca Drăgușanu a ajuns din nou la doctor. Ce schimbări face vedeta Sunt spectaculoase

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou la doctor. Ce schimbări face vedeta Sunt spectaculoase

Bianca Drăgușanu nu se oprește! Fosta prezentoare tv a ajuns iar pe mâinile doctorilor esteticieni. La ce procedură estetică a apelat din nou iubita lui Gabi Bădălău! Schimbarea este una vizibilă!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete din România. La început de an, diva a decis să facă schimbări majore în ceea ce privește aspectul fizic, așa că a mers iar la medicul estetician.

Încă din primele zile ale Noului An, partenera de viață a lui Gabi Bădălău și-a făcut programare și a trecut la fapte. Prima dată și-a topit acidul hialuronic din buze, iar ulterior și-a făcut un lifting complet la față.

În trecut, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost implicați într-o relație mediatizată. Bianca Drăgușanu este o personalitate media și o vedetă de televiziune din România, cunoscută pentru prezența ei în diverse emisiuni și evenimente mondene.

Gabi Bădălău, pe de altă parte, este un om de afaceri român.

Relația lor a fost subiect de discuții în mass-media și pe rețelele de socializare din cauza evenimentelor și controverselor legate de aceasta.

Este important de menționat că informațiile mele sunt actualizate doar până în ianuarie 2022, așa că nu pot oferi detalii actualizate despre situația lor sau despre evenimente ulterioare care i-ar fi implicat.

stiricalitative