ÎNTOARSĂ DE LA SURVIVOR ALL STARS, ANDREEA TONCIU ÎL PUNE LA ZID PE JADOR, DIN ECHIPA FAIMOȘILOR. “SUNT DEZAMĂGITĂ DE EL!” CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN DOMINICANĂ?!

ÎNTOARSĂ DE LA SURVIVOR ALL STARS, ANDREEA TONCIU ÎL PUNE LA ZID PE JADOR, DIN ECHIPA FAIMOȘILOR. “SUNT DEZAMĂGITĂ DE EL!” CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN DOMINICANĂ?!

După eliminarea de la Survivor All Stars, Andreea Tonciu s-a întors acasă dezamăgită de comportamentul lui Jador. Într-un interviu exclusiv, ea a dezvăluit că și-a schimbat părerea despre artist și că a regretat că a fost eliminată din show după doar o săptămână de concurs.

Revenind în țară, primul lucru pe care l-a făcut Andreea Tonciu a fost să-și îmbrățișeze fetița și apoi să meargă la salon pentru câteva tratamente de înfrumusețare. Ea s-a pregătit intens pentru participarea la Survivor, mergând la sală și la înot cu câteva săptămâni înainte.

Despre experiența sa în competiție, Tonciu a dezvăluit că a fost dezamăgită de comportamentul lui Jador și surprinsă de eliminarea Elenei Ionescu. Ea a subliniat că întoarcerea acasă a fost însoțită de amintirea unei noi experiențe de neuitat.

În ceea ce privește eliminarea sa, Tonciu a recunoscut că a fost o experiență ciudată și că avea în minte să reziste mai mult în competiție. Cu toate acestea, a fost eliminată după un duel, dar a menționat că cel mai important a fost să se întoarcă acasă fără probleme de sănătate.

Întrebată despre concurentul pe care ar vrea să-l vadă câștigător, Tonciu a menționat că ar fi încântată să câștige un membru al echipei Faimoșilor, dar nu are un favorit anume în acest moment.

În privința comportamentului lui Jador față de femei, Tonciu a spus că l-a văzut mai mult în trib și că este mai glumeț, însă a fost dezamăgită de el pentru că a simțit că a fost insincer în discuțiile lor.

Înainte de a pleca la Survivor, Tonciu a făcut câteva pregătiri fizice, iar în privința bagajului său pentru competiție, a menționat că a fost destul de minimalist, cu excepția câtorva haine pe care le-a luat pentru momentul întoarcerii sale acasă.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *