Alertă de răpire copil Ana Maria în vârstă de 11 ani a fost luată pe sus de patru bărbați și o femeie

Alertă de răpire copil Ana Maria în vârstă de 11 ani a fost luată pe sus de patru bărbați și o femeie

Poliția Română a emis o alertă de răpire copil în județul Vâlcea după ce o fată în vârstă de 11 ani a fost luată pe sus de patru bărbați și o femeie și urcată într-o mașină. Evenimentul a avut loc în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Căzănești, în timpul zilei de 25 ianuarie.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

La ora 14:50, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la dispariția minorei Miclescu Ana Maria. Din investigații, s-a aflat că în jurul aceleiași ore, la domiciliul minorei, patru bărbați și o femeie s-au prezentat și au luat-o cu un autoturism, plecând într-o direcție necunoscută.

Bunica fetei, care a alertat autoritățile, a declarat că minora nu a revenit acasă și nu are telefon asupra ei. A fost declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, iar o celulă de criză a fost constituită pentru a gestiona situația.

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, respectiv MICLESCU ANA MARIA, în vârstă de 11 ani. Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, la domiciliul minorei situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Căzăneşti, s-ar fi prezentat 4 bărbaţi şi o femeie, care au luat-o cu un autoturism, plecând cu aceasta într-o direcţie necunoscută”, a transmis, joi, Poliţia Română.

Cum arată minora dispărută

Minora dispărută are ochi albaștri și păr șaten, iar în momentul dispariției era îmbrăcată cu blugi albaștri, o geacă neagră și cizme negre. Oamenii legii solicită orice informații care ar putea contribui la găsirea ei și roagă populația să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

„S-a declanşat mecanismul «Alertă răpire copil», constituindu-se celula de criză. Au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând verificări, în vederea depistării minorei”, a mai transmis Poliţia.

De asemenea, suspect în cauză este un bărbat de 49 de ani care circulă cu un Audi negru. Autoritățile fac apel la cetățeni să furnizeze orice informații relevante pentru depistarea minorei disparute.

stiricalitative