„CE … ARE ASTA!” CUM A REACȚIONAT JADOR, DUPĂ CE A VĂZUT-O PE ALEXANDRA DULI ÎN COSTUM DE BAIE, LA SURVIVOR ROMÂNIA ALL STARS DE LA PRO TV

„CE … ARE ASTA!” CUM A REACȚIONAT JADOR, DUPĂ CE A VĂZUT-O PE ALEXANDRA DULI ÎN COSTUM DE BAIE, LA SURVIVOR ROMÂNIA ALL STARS DE LA PRO TV

Se încing, din nou, spiritele la Survivor All Stars, iar protagonistul este tot Jador. Artistul a călcat iar pe bec, iar colegele de competiție par că nu îl agreează prea mult. De această dată, Jador a luat-o în vizor pe Alexandra Duli și a avut o remarcă nepotrivită la adresa acesteia. Totul s-a întâmplat când Războinica a apărut în costum de baie. Cum a reacționat Jador după ce a văzut-o pe blondină? 

De curând, competiția Survivor All Stars a luat startul, iar conflictele și-au făcut apariția încă de la prima ediție. Protagonistul conflictelor pare să fie Jador, care reușește cumva să își supere colegii de competiție, mai ales partea feminină. Dacă zilele trecute, artistul a reușit să o scoată din sărite pe Maria Lungu, acum cântărețul a trecut la Alexandra Duli. Acesta a avut o remarcă nepotrivită la adresa Războinicei, iar gestul său a fost taxat imediat.

Jador: „Ce … are asta”

Așa cum spuneam, concursul din Dominicană a luat startul, iar Războinicii și Faimoșii au marcat primele dueluri, fapt ce a dat naștere și la primele conflicte, iar Jador este în centrul acestora. De curând, artistul a călcat pe bec în fața Mariei Lungu, iar tânăra l-a taxat destul de dur. Însă, se pare că Războinica nu l-a iertat pe cântăreț și este atentă la fiecare mișcare a acestuia.

Iar până când Jador să cadă iar în „păcat” nu a fost cale lungă. În ultima ediție a show-ului de la Pro TV, artistul a gafat-o din nou. Se pare că Faimosul nu se poate abține atunci când este înconjurat de domnișoare atrăgătoare și reacționează uneori nepotrivit. Mai exact, atunci când a văzut-o pe Alexandra Duli în costum de baie, cântărețul a venit cu o replică total nepotrivită.

Tot Maria Lungu a fost cea care l-a taxat pe Jador și de această dată. Războinica a povestit că atunci când artistul a văzut-o pe colega ei în costum de baie a avut o reacție demnă de colțul străzii, iar Maria a taxat imediat comportamentul acestuia.

„Cine e Jador ăsta să pună mâna pe mine? Pe Duli, când a văzut-o, i-a zis: «Uite ce c*r are asta!», a povestit Maria Lungu.

Maria Lungu a răbufnit la adresa lui Jador

Conflictul dintre Maria Lungu și Jador mocnește de câteva zile, de atunci când artistul a făcut o glumă proastă la adresa acesteia. Mai exact, Faimosul a luat-o în brațe pe Maria și a aruncat-o în apă, în ciuda protestelor acesteia.

Citește și  Ruperea neașteptată dintre Cristina Șișcanu și finii Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Jador a crezut că face o glumă nevinovată, însă situația a devenit repede una tensionată, asta pentru că Maria Lungu s-a accidentat în timp ce a fost aruncată în apă. Și de parcă totul nu ar fi fost de ajuns, Războinica l-a acuzat pe Faimos de atingeri nepotrivite.

„Cine e ăsta să vină să pună mâna pe mine?”, a răbufnit Maria. Iar răspunsul lui Jador a fost unul total nepotrivit: „Nu mă pricep la agățat fete, dar data viitoare promit că o să-ți dau un sărut cu limba”.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *