Jador dezvăluie planuri neașteptate într-un vlog.

Jador dezvăluie planuri neașteptate într-un vlog.

Jador, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți și vloggeri din România, a șocat fanii recent prin anunțul retragerii sale din lumea muzicală

Într-un vlog realizat de Marius Cătălin, “La o tură”, Jador a dezvăluit motivele care au stat în spatele acestei decizii, dezvăluind lucruri care au surprins pe toată lumea.

Subtitlu 1: Curiozitatea lui Jador îl face să vrea să experimenteze viața ca un cerșetor sau rege

În timpul discuției, Jador a dezvăluit faptul că își dorește să experimenteze totul în viață, de la trăirea vieții ca un cerșetor sau rege, până la transformarea sa într-un vlogger sau un parlamentar. „Mi-aș dori să fiu o zi cerșetor, o zi rege, o zi parlamentar, o zi vlogger. Să experimentez viața”, a spus Jador.

În plus, artistul a făcut și dezvăluiri cu privire la dorința sa de a trăi o experiență în care să fie în comă pentru un an sau să experimenteze moartea clinică. „Mi-ar plăcea să mor, să fiu în moarte clinică. Aș vrea să văd ce e acolo, să mă asigur. Ceva se întâmplă. Vreau să știu ce se întâmplă, sunt curios tare, aș vrea să experimentez treaba asta și să revin. Să le spun tuturor”, a mai adăugat Jador.

Subtitlu 2: Jador face lămuriri cu privire la problemele de sănătate care i-au determinat retragerea

În urma anunțului retragerii sale, mulți fani s-au îngrijorat că Jador ar putea avea probleme de sănătate grave, inclusiv cancer de colon, boala care l-a afectat pe ambii săi părinți. Însă, în același vlog, artistul a făcut mai multe lămuriri cu privire la starea sa de sănătate.

„Mi-e un pic răuț acum. Da e operabil, e ok. Partea nasoală e că o să mă las de cântat. În rest, ce să am…Mai mult decât o posibilă moarte…O îmbrățișez și pe ea dacă vine. Nu-mi e frică de ea. Doar că nu sunt pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, pentru că am fost golan o perioadă. M-am cumințit acum. Poate că ăsta este și testul”, a explicat artistul.

Citește și  Adriana Iliescu și fiica sa se pregătesc de Paștele Ortodox Bucate decente și bucurie în ciuda restricțiilor financiare

Subtitlu 3: Jador se pregătește să își încheie cariera muzicală

În același vlog, Jador a făcut și anunțul că își va încheia cariera muzicală din decembrie. „Am muncit toată viața să ajung aici și acum nu îmi vine să cred. Din decembrie o să întrerup activitatea. Până atunci mai am câteva piese de scos, câteva filmări pentru videoclipuri. Mă simt ciudat, n-aș vrea să vorbest despre asta”, a spus el.

În concluzie, decizia lui Jador de a se retrage din lumea muzicală a fost una care a șocat fanii, declarațiile sale conținând dezvăluiri care au surprins pe toată lumea. În ciuda problemelor de sănătate, artistul și-a exprimat curiozitatea de a experimenta totul în viață și dorința de a face față testelor prin care trece.

stiricalitative