NATO se pregătește să intre în război cu Rusia?! Documentul secret despre care vorbește presa din Germania. Care ar fi următoarea țintă a lui Putin

NATO se pregătește să intre în război cu Rusia?! Documentul secret despre care vorbește presa din Germania. Care ar fi următoarea țintă a lui Putin

NATO ar avea deja un plan, dacă Vladimir Putin hotărăște să atace țări din alianță, așa cum se zvonește.

Războiul dintre Ucraina și Rusia nu a încetat încă și pare că niciunul dintre conducători nu vrea să lase garda jos. Mai mult decât atât, în continuare, liderul teritoriului ucrainean, Volodimir Zelesnki, face tot posibilul să păstreze atenția populației privind această situație.

Așa se face că, Kievul a fost prezent la Forumul Economic de la Davos, acolo unde s-a discutat despre planul de pace în zece puncte al președintelui Ucrainei.

„Obiectivul nostru strategic, așa cum am spus, este să ajungem la granițele din 1991.Obiectivele noastre militare sunt întotdeauna conform planurilor aprobate alături de parteneri”, a declarat Rustem Umerov ,  ministrul ucrainean al Apărării.

Citește și  Cu ce se ocupă Petru Mircea soțul Mădălinei Manole la 12 ani de la moartea artistei. Bărbatul și-a refăcut viața cu o altă femeie

Deși s-a discutat despre pace, în presa din Germania se scrie că Putin ar avea cu totul și cu totul alt plan, mai precis să atace țări din NATO până în vara anului 2025.Totuși, în cazul acesta, se pare că și NATO ar avea deja pregătite câteva planuri pentru un astfel de scenariu.

Germania s-a pregătit pentru un atac al Rusiei asupra unui stat NATO

Conform presei germane, care a citat un document ”secret”, Germania s-ar pregăti activ pentru un atac al Rusiei asupra unui stat NATO. Potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii nemți, Vladimir Putin ar urma să atace statele baltice în luna februarie a anului 2025.

Citește și 

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt de la Kremlin a numit această informație drept o știre falsă.

De precizat este că, în același document se arată faptul că, în cazul unui astfel de scenariu, Alianța Nord-Atlantică ar avea deja câteva planuri pregătite, pentru a contraataca.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *