Misha Și Connect-R În Vacanță Cu Maya În Paris

Misha Și Connect-R În Vacanță Cu Maya În Paris

Misha și Connect-R au fost mereu un exemplu de cuplu puternic și dedicat, iar acest lucru s-a reflectat și în relația lor ca părinți. Cu toate că au divorțat în urmă cu trei ani, cei doi artiști au reușit să păstreze o atmosferă de familie pentru binele fiicei lor, Maya.

Pe parcursul căsniciei lor, Misha și Connect-R au trecut prin momente dificile, însă au reușit să le țină departe de ochii publicului. Divorțul lor a fost la fel de discret precum căsătoria lor secretă din trecut. Cu toate acestea, cei doi artiști au fost întotdeauna determinați să ofere o copilărie fericită și lipsită de conflicte micuței lor.

Fetița lor, Maya, este acum centrul Universului pentru Misha și Connect-R. Deși s-au despărțit, cei doi părinți au reușit să păstreze o relație foarte bună pentru binele micuței. Ei sunt prezenți la toate evenimentele importante din viața fiicei lor și îi oferă tot sprijinul necesar.

Recent, Maya și-a făcut debutul în cinematografie, iar Misha și Connect-R au fost alături de ea în acest moment important. Cu toate acestea, cei doi artiști au înțeles că o copilărie fericită nu se rezumă doar la realizări profesionale, ci și la experiențe plăcute și amintiri frumoase.

Misha și Connect-R au plecat recent într-o vacanță de trei zile în Paris, supranumit și „Orașul iubirii”. Cu toate că această destinație este cunoscută pentru romantismul său, cei doi artiști s-au concentrat pe activități care să o bucure pe Maya.

Connect-R a documentat fiecare moment al acestei vacanțe de vis prin intermediul unui videoclip postat pe TikTok. Împreună, au vizitat magazinele, au savurat mese delicioase la restaurante și au petrecut clipe minunate împreună.

„Da, în sfârșit vacanță, după un an de muncă, am reușit să ne luăm o vacanță lungă de trei zile la Paris, bucuroși că o să vedem Bulevardul Magheru încapsulat în timp. Vorbesc de Bulevardul Magheru al anilor ’90, Champs-Élysées și o să vedem, bineînțeles, și Disney. Știu, comentariile vor curge cu cercelul în nas, că de ce am cercel în nas. It is what it is. Am intrat într-un magazin și am văzut o groază de perechi de ochelari. Nu am cumpărat nimic, pentru că mi-am amintit că am o groază de perechi de ochelari, nu avea rost să arunc banii aiurea”, a declarat Connect-R în mediul online.

Anul acesta, Connect-R a recunoscut că a înșelat-o pe Misha și că aceasta a fost una dintre cauzele divorțului lor. Cu toate acestea, cântărețul și-a exprimat dorința de a se împăca cu fosta sa soție. Misha, însă, a dezvăluit că nu există nicio posibilitate de împăcare între ei.

Citește și  Multi spun ca s-a trait prost in perioada 1965 1989. Iata care este de fapt adevarul

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins. M-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect. Am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța”, a declarat Connect-R într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Deși căsnicia lor nu a rezistat, Misha și Connect-R demonstrează că iubirea pentru Maya îi menține aproape și îi motivează să ofere tot sprijinul și dragostea de care are nevoie. Vacanța lor în „Orașul iubirii” este doar un exemplu în acest sens, o dovadă că separarea nu trebuie să însemne și sfârșitul relației lor ca părinți.

stiricalitative