Cel mai bun chec pe baza de apa minerala Este reteta pe care nu as schimba-o niciodata
Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.
Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!
Lista de ingrediente:
-250 mililitri apa minerala
-3 ouă marimea L
-200 grame zahar
-320 grame făină
-5 linguri ulei
-2 linguri cacao
-1 plic zahăr vanilat
-1 plic praf de copt
-5 linguri ulei
-coaja de lamaie rasa
Cum se prepara:
Pornim cuptorul si il setam la 175 de grade
Pregatim un bol in care vom bate cu ajutorul unui mixer ouale, urmand sa adaugam zaharul, uleiul, coaja de lamaie rasa si apa minerala. Amestecam totul foarte bine.
Dupa ce am amestecat bine, punem zaharul vanilat, praful de copt, faiba si mixam pana cand se omogenizeaza.
Pregatim o forma de chec pe care o tapetam cu hartie de copt si turnam 3 sferturi de compozitie.
In restul compozitiei adaugam cacaoa si amestecam foarte bine si turnam in tava peste restul aluatului. Cu ajutorul unei palete, facem modelul.
La final bagam tava la cuptorul preincalzit la temperatura de 175 grade pentru aproximativ 35 de minute.
La final, lasam putin sa se raceasca dupa care presaram zahar pudra.
Pofta buna sa aveti!
Sursa foto: bzi.ro