Care a fost primul lucru pe care Florin Salam i l-a cerut tinerei în vârstă de 23 de ani pe care ar fi bătut-o în camera de hotel

Care a fost primul lucru pe care Florin Salam i l-a cerut tinerei în vârstă de 23 de ani pe care ar fi bătut-o în camera de hotel

Cu doar câteva minute în urmă, SpyNews.ro v-a prezentat detalii exclusive în cazul în care Florin Salam este acuzat că ar fi bătut, în camera de hotel, o tânără în vârstă de 23 de ani. Care a fost primul lucru pe care manelistul i l-a cerut femei, încă de când a intrat în încăpere.

Reamintim că Florin Salam este acuzat că, în ziua de Anul Nou, ar fi agresat o tânără în vârstă de 23 de ani într-o cameră de hotel. În urma acestui incident, fata care îl acuză pe Florin Salam că ar fi bătut-o, a mers la secția de Poliție pentru a depune plângere penală, urmând ca manelistul să dea explicații oamenilor legii.

Care a fost primul lucru pe care Florin Salam i l-a cerut tinerei în vârstă de 23 de ani

Așa cum v-am obișnuit, Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, are detalii despre cel mai nou scandal care îl vizează pe Florin Salam.

Potrivit dezvăluirilor făcute de un prieten apropiat al tinerei care susține că a fost agresată de manelist într-o cameră de hotel, pe data de 1 ianuarie 2024, Florin Salam ar fi avut o cerință importantă de cum fara a intrat în încăpere.

”A reușit să scape din camera de hotel pentru că a început să strige după ajutor, chiar dacă era la etajul zece, unsprezece și nu o auzea nimeni, el s-a speriat și așa a reșit să iasă din cameră. Florin Salam a pus-o pe fată să își lase geanta la intrare, în dulap, atunci când au ajuns în cameră.”, a declarat un apropiat al presupuse victime.

Citește și  Smiley a dat vestea care-i va lua pe toți prin surprindere

Așadar, Florin Salam i-ar fi cerut tinerei încă de la intrarea în camera de hotel să își lase geanta la intrare, într-un dulap.

Florin Salam a fost citat pentru a merge la Poliție pentru audieri

În această dimineață, oamenii legii au făcut public un comunicat prin intermediul căruia au anunțat că o tânără în vârstă de 23 de ani a fost agresată fizic de către un bărbat în vârstă de 44 de ani.

„La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18:30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Citește și  Diagnosticul crunt primit de Carmen Serban din partea medicilor Medicul mi-a zis că anul viitor nu voi mai fi aici

Oamenii legii au precizat și că în cauză a fost întocmit un dosar penal şi au fost efectuate verificări la hotelul în care tânăra ar fi fost agresată.

„Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.

stiricalitative