Bianca spune lucrurilor pe nume, după finala Casa Iubirii: „Mihaela nu merita să câștige”. Ce se va întâmpla între ea și Ionuț, în afara competiției | EXCLUSIV

Bianca spune lucrurilor pe nume, după finala Casa Iubirii: „Mihaela nu merita să câștige”. Ce se va întâmpla între ea și Ionuț, în afara competiției | EXCLUSIV

Bianca, comentarii acide despre premiul câștigat de Mihaela. Tânăra nu se bucură de reușita colegei sale.

Bianca și Ionuț, finaliști Casa iubirii sezonul 2 și singurul cuplu ajuns în Marea Finală, fac primele declarații după terminarea competiției. Invitați în emisiunea “Culisele iubirii”, prezentată de Bianca Comănici, aceștia au vorbit despre cum a evoluat relația lor, despre ce urmează să facă, dar și despre cum s-au îndrăgostit unul de celălalt. În plus, Bianca a declarat că Mihaela nu merita să câștige premiul cel mare, în schimb, Radu a meritat pentru că a luptat.

Bianca nu e de acord că a câștigat Mihaela

Bianca a fost sinceră și a mărturisit că deși este fericită alături de iubitul ei, tot este nemulțumită de rezultatul finalei. Aceasta nu și-ar fi dorit ca Mihaela să fie învingătoarea, ci ea sau colega ei, Cristina.

„Mihaela nu a meritat să câștige. Consider că ea nu s-a implicat la fel de mult ca și mine sau Cristina în această emisiune.Eu nu am simțit-o prezentă aici în fiecare zi, așa cum m-am simțit pe mine și pe Cristina. Cumva, Mihaela a fost absentă în prima perioadă, a apărut în relația cu Robert în câteva momente, dar nicidecum nu a comunicat cu ceilalți concurenți la nivelul la care am comunicat eu sau Cristina. Radu s-a implicat mult, a meritat să câștige. În primul sezon nu am câștigat nimic, acum l-am câștigat pe Ionuț și abia aștept să ne continuăm viața noastră după emisiune.Am plecat cu cel mai mare trofeu.”, a precizat Bianca.

Citește și  Ai experimentat vreodată că chiar și după ce te-ai străduit atât de mult lucrurile nu au mers așa cum ai plănuit

Mihaela, primele declarații după ce a câștigat sezonul 2 Casa Iubirii

Mihaela este marea câștigătoare a sezonul 2 Casa Iubirii. Concurentei nu i-a venit să creadă că ea e cea învingătoare și ne-a oferit prima reacție după ce a pus mâna pe premiul cel mare.

„Înainte să spună doamna Andreea că eu sunt câștigătoarea sezonului 2 îmi bătea inima atât de tare, nu mai aveam cuvinte de mulțumire, nu mai știam ce să spun.Acum țin să le mulțumesc încă odată susținătorilor mei, familiei, prietenilor pentru că m-au votat și pentru că am ajuns. aici. A fost greu, dar a fost și o experiență foarte frumoasă, unică.(…) A fost visul meu mai mult să-mi găsesc dragostea, să-mi găsesc jumătatea, dar nu a fost să fie jumătatea, a venit trofeul, așa că tot mă bucur. Dragostea o să vină pe parcurs.”, a declarat Mihaela, la Culisele Iubirii.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *