ANA BANICIU POARTĂ HAINELE MAMEI DECEDATE PENTRU A-I PĂSTRA VIE AMINTIREA. „ÎMI VIN EXTRAORDINAR. O AUD CĂ ÎMI SPUNE…”

ANA BANICIU POARTĂ HAINELE MAMEI DECEDATE PENTRU A-I PĂSTRA VIE AMINTIREA. „ÎMI VIN EXTRAORDINAR. O AUD CĂ ÎMI SPUNE…”

Ana Baniciu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta este însărcinată în patru luni, iar ea și soțul ei, Edy Kovacs, așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Precaută din fire, vedeta a ales să aștepte până să dea marea veste pentru a se asigura că totul decurge bine din punct de vedere medical. 

Ana Baniciu simte prezența mamei sale mai mult decât oricând: „O aud!”

A răsărit soarele pe strada Anei Baniciu care susține că în ultimul an lucrurile au mers cum nu se poate mai bine. Vedeta s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Edy Kovacs, iar acum cei doi așteaptă venirea pe lume a băiețelului lor. Fiica lui Mircea Baniciu este convinsă că toate binecuvântările din viața ei se datorează și mamei sale pe care acum, susține ea, o simte mereu alături. Ana are obiceiul de a-i purta hainele celei care i-a dat viață pentru a o avea mai aproape.

„Sunt haine pe care le am de mulți ani și pe care le-am moștenit de la mama mea. Geci de piele care îmi vin extraordinar, nu s-a mai inventat așa ceva. Nu simt o energie când port hainele mamei, dar o simt prezentă pe mama în perioada asta. O aud că îmi spune: ‘Lasă că o să vezi tu cum o să fie’ . Nu am visat-o, dar știu că ea a contribuit mult la multe dintre binecuvântările care au venit în viața noastră în ultimii ani”, a mai declarat vedeta exclusiv pentru CANCAN.RO

Fiica lui Mircea Baniciu este tare mândră și se bucură din plin de această perioadă și, acum că a dat bomba în showbiz, vrea să își arate burtica de graviduță în salopete și rochii cât mai mulate.

„O să îmi schimb garderoba în măsura în care nu mă mai încap hainele. Blugii nu mă mai încap, restul hainelor da. O să mă port doar în salopete mulate ca să îmi vedeți burtica la ce nivel este. Mi se pare că asta este frumusețea momentului. Sunt nouă luni de care eu vreau să mă bucur cu oameni frumoși care sunt alături de mine și care mă vor susține, desigur”, spune Ana Baniciu.

Soacra – un ajutor de nădejde pentru Ana

Fiica lui Mircea Baniciu are motive de bucurie. Vedeta s-a căsătorit civil și religios în toamnă cu alesul inimii sale, Edy Kovacs, iar acum cei doi așteaptă venirea pe lume a primului copil. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât, Ana și Edy au aflat că urmează să devină părinți imediat după nuntă.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *