ALEXANDRA STAN ȘI-A DESCHIS SUFLETUL, ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU CANCAN.RO: DE CE NU ARE IUBIT ȘI CÂND VA DEVENI MAMĂ. „MULȚI MĂ VĂD CA PE UN TROFEU”

ALEXANDRA STAN ȘI-A DESCHIS SUFLETUL, ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU CANCAN.RO: DE CE NU ARE IUBIT ȘI CÂND VA DEVENI MAMĂ. „MULȚI MĂ VĂD CA PE UN TROFEU”

E tânără, frumoasă și deja celebră, dar cu toate acestea nu reușește să-și facă o relație. Alexandra Stan a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, care este motivul pentru care cu greu se mai poate apropia de cineva și, de asemenea, cam ce gen de probe ar trebui să treacă viitorul pretendent la inima sa.

Alexandra Stan nu pare să aibă deloc noroc în dragoste. A avut parte în urmă cu ani buni de o despărțire cu scandal de impresarul Marcel Prodan, care a agresat-o. A urmat apoi o căsătorie de scurtă durată, finalizată cu un divorț. Chiar dacă ultimele zvonuri au dat-o cuplată cu doi tineri celebri, ambii din lumea fotbalului, artista a pus punctul pe „i” și a precizat ce gen de relație a avut atât cu jucătorul turc, Altay Bayindi, cât și cu internaționalul român, George Pușcaș.

Alexandra Stan:  Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *