Vestea excelentă a începutului de an în showbiz Mirabela Dauer s-a

Vestea excelentă a începutului de an în showbiz Mirabela Dauer s-a

Mirabela Dauer are o legătură specială cu fanii, pe care îi ţine la curent cu activitatea sa fie că este vorba de concerte, fie că este vorba de viaţa privată. Ultimele poze au strâns mii de aprecieri din partea fanilor de pe Instagram.

În martie 1977, Mirabela Dauer îşi strângea pentru prima dată bebeluşul la piept. Bucuria ei avea să fie, însă, destul de scurtă, căci şi-a pierdut copilul la divorţ, după ce, susţine artista, fostul soţ i-ar fi înscenat un adulter. De mai bine de două decenii, Mirabela şi fiul ei, Dan Alexandru Popovici, nu-şi mai vorbeau. Pe Instagram, Mirabela Dauer a postat fotografii cu medicul ei, iar fanii au crezut că este vorba de fiul ei cu care nu a păstrat legătura în ultimii ani.

„Imi dau lacrimile când privesc această poză! Dumnezeu va răsplătit pentru sufletul dstea nobil! Cam târziu ai apărut băiat drag! Dar mai bine mai târziu decât niciodată! Eu vă doresc să nu vă mai despărțiți niciodată!”, a scris o fană.

„Numai timpul poate vindeca lacrimile din sufletul unei mame! 😢 Cam tarziu a venit sa o mangaie, dar mama mereu iarta si acolo unde n-ar trebui. Sper ca venirea lui sa nu fie din pur interes ci din ❤️„, mai scrie altcineva.

„Sa va dea Bunul Dumnezeu sănătate sa va bucurați câți mai mulți ani de sentimentul pe care îl aveți aici im aceasta poza❤️”, mai scrie o altă fană a Mirabelei Dauer.

Cântăreaţa a lămurit neînţelegerea, precizând că este vorba de medicul ei şi nu de Dan Alexandru, fiul care a rămas u tatăl în urma divorţului.

„Eu sunt un om fericit. În primul rând mă face viața fericită. Eu iubesc viața, iubesc oamenii, iubesc ceea ce fac, cât o vrea Dumnezeu. Sunt un om bucuros că mă trezesc dimineața, bucuros că aud păsărelele, eu mă bucur. De ce să fii trist? Nu irosești viața?“, a susținut anul trecut  Mirabela Dauer.

Singură încearcă să facă față tuturor provocărilor vieții și nu îi este ușor. „Mie îmi e greu tot timpul. Sunt un om singur, nu e ușor, dar nu mă plâng. Nu îmi place să mă plâng. Ce e prostia asta, să încarc lumea cu lucruri pe care le am eu? Nu! Lumea trebuie să mă știe că sunt bine, că sunt fericită și că sunt un om normal ca și ei”, a mai adăugat artista, care a trecut acum ani de zile prin momente care au marcat-o.

Citește și  Un bucureștean fost reclamat de zeci de ori pentru ca a plantat flori în grădina blocului. M-a terorizat. În două săptămâni cred că am 20 de reclamații

Mirabela Dauer a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un copil, un băiat, Dan Alexandru Popovici, care a rămas însă în grija tatălui său, după divorț.

Înainte de divorț, artista a trecut prin clipe cumplite. Soțul a bătut-o cu fierul de călcat și chiar a amenințat-o cu moartea. Viața ei s-a schimbat însă radical atunci când soțul i-a luat copilul. Traian Popovici a susținut la divorț că și-a găsit soția înșelându-l, astfel că băiatul lor, în vârstă de doar 2 ani la acea vreme, a ajuns în grija tatălui.

stiricalitative