Minuni în Postul Pasteluri Icoana Maicii Domnului varsă lacrimi Demir

Minuni în Postul Pasteluri Icoana Maicii Domnului varsă lacrimi Demir

Credincioșii din România se pregătesc cu mare evlavie pentru sărbătoarea Craciunului, iar în acest timp de post și de rugăciune, o minune dumnezeiască are loc într-o biserică din Giurgiu. Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului plânge de mai bine de 20 de ani cu lacrimi de mir, stârnind admirația și credința celor care vin să o vadă.

Potrivit preotului bisericii, mii de pelerini se adună anual în jurul acestei icoane pentru a se ruga sau pentru a mulțumi pentru vindecările pe care le-au primit în urma rugăciunilor adresate Maicii Domnului. Lacrimile de mir care se scurg din ochii icoanei sunt considerate semnul unei prezențe divine și îi impresionează pe toți cei care vin să le vadă.

„Suntem vizitați de mulți pelerini care vin cu mare evlavie la Maica Domnului, mai ales în ultimii 20 de ani de când această sfântă icoană varsă lacrimi de mir din ochii aici Domnului”, a declarat preotul pentru Antena Stars.

Mulți credincioși afirmă că au experimentat vindecări miraculoase după ce s-au rugat în fața icoanei. Aceste mărturii au fost colectate și atestă puterea divină a acestei icoane. Cu toate acestea, preotul nu poate explica în totalitate acest fenomen, considerându-l un mister divin.

Miracolul s-a repetat și anul trecut, în luna septembrie, imediat după ce icoana s-a întors dintr-un pelerinaj. O lacrimă din ochiul drept al Maicii Domnului s-a rotunjit, iar dimineața a putut fi observată pe obrazul ei. Această manifestare a adus și mai multă credință și adorare din partea credincioșilor.

Preotul bisericii a oferit și o explicație posibilă pentru aceste lacrimi. El a susținut că Maica Domnului plânge pentru că oamenii nu mai au lacrimi să își plângă păcatele, amintind de cuvintele părintelui Arsenie Papacioc.

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului cu lacrimi de mir reprezintă o sursă de speranță și bucurie pentru credincioși, care vin din toate colțurile țării să se închine și să ceară ajutorul divin. Acest fenomen miraculos continuă să captiveze și să inspire pe toți cei care ajung în fața acestei icoane, demonstrând puterea credinței și a rugăciunii.

stiricalitative