Andra despre motivul pentru care a parasit juriul Vocea României

Andra despre motivul pentru care a parasit juriul Vocea României

Andra, în vârstă de 37 de ani, a fost una dintre prezențele remarcabile în juriul emisiunii „Vocea României”, alături de Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes, în sezonul 8. Cu toate acestea, artista a luat decizia surprinzătoare de a renunța la postul de jurat și a dezvăluit ulterior motivele care au stat la baza acestei decizii.

Citeste toata stirea

Într-un recent interviu acordat lui Mihai Morar în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, Andra a explicat că a simțit că rolul de antrenor în emisiune a devenit o competiție acerbă între colegi. Pentru ea, acest aspect nu se potrivea cu viziunea ei asupra mentoratului și nu își dorea să se implice în astfel de momente tensionate.

„Percepția mea față de «Vocea României» era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni”, a mărturisit Andra.

Citește și  Le gătesc doar AȘA Chiftele Super Suculente

Artista a mai explicat că, deși se consideră o persoană competitivă și capabilă să facă față provocărilor, nu dorea să trăiască într-un mediu în care colegii de juriu își aruncă „cuțite” unul altuia. Ea a dezvăluit că producătorii i-au promis că emisiunea nu va fi axată pe certuri și atacuri între antrenori, așa cum se întâmplă în alte ediții. Cu toate acestea, realitatea s-a dovedit a fi diferită.

„M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla”, a adăugat Andra.

Citește și  Înălțarea Domnului cunoscută și sub numele de Ispas este o sărbătoare creștină importantă care marchează încheierea prezenței fizice a lui Iisus Hristos pe pământ și ascensiunea Sa la cer

Astfel, vedeta a ajuns la concluzia că nu se regăsește în acest tip de competiție și că nu dorește să-și petreacă timpul într-un joc care nu îi face plăcere. După o perioadă de reflecție, Andra a luat decizia de a pleca din emisiune și locul ei a fost luat de către Horia Brenciu.

„Vocea României” continuă fără Andra, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cine va fi noul jurat care se va alătura echipei.

stiricalitative