Adrian Mutu Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani și era la Miss RomâniaEu eram însurat

Adrian Mutu Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani și era la Miss RomâniaEu eram însurat

Pentru Adrian Mutu, liniștea sufletească pare a fi venit odată cu vârsta, celebrul selecționer fiind împlinit nu doar profesional ci și în plan personal.

În ciuda faptului că are doar 42 de ani, „Briliantul” a avut deja o viață plină, marcată de suișuri și coborâsuri. Cu toate acestea, totul pare să se fi așezat pe un făgaș normal în viața, iar scandalurile în care a fost implicat au rămas în trecutul său.

Adrian Mutu a trăit din plin atât pe plan profesional, cât și personal, iar multă lume ar putea spune chiar că a avut o viață de telenovelă.

A bifat până acum trei mariaje, dar și nenumărate aventuri cu femei mai mult sau mai puțin celebre.

Citește și  Vine nevasta acasa

Și totuși, de câțiva ani, Adrian Mutu pare că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele actualei soții, Sandra Bachici, în vârstă de numai 28 de ani. Așadar, cea de-a treia nevastă pare să-l fi cumințit și e clar că știe exact ce să-i ofere.

Adrian Mutu se află la vârsta maturității deplineRecent, cel căruia i se sspunea odată „Briliantul”, a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță. Aici, el a vorbit printre altele și despre cele trei căsnicii ale sale, făcând anumite dezvăluiri inedite despre acestea.

Selecționerul în vârstă de 42 de ani s-a născut la Călinești (județul Argeș) pe 8 ianuarie 1979. Este considerat, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei României.

De câțiva ani, Adrian Mutu și-a găsit liniștea alături de cea de-a treia soție de care s-a îndrăgostit, culmea, pe când Sandra eraminoră și concura la Miss România. Pe atunci, Adrian Mutu era căsătorit cu Consuelo Matos.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a mărturisit Mutu.

Citește și  Teo Trandafir a deschis ușa casei și a dezvăluit totul despre relația fiicei sale și modul în care ea se înțelege cu iubitul ei Maia. Recent tânăra a împlinit 17 ani o vârstă la care se simt primii fluturi în stomac

Adrian și Sandra se iubesc de șapte ani dar s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiețel, pe micuțul Tiago. Selecționerul speră ca fiul cel mic să-i moștenească talentul.

Ce sfat are pentru prima soție

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu pe când avea doar 20 de ani. S-au mutat în Italia, dar căsnicia lor nu a durat decât trei ani, iar din mariajul lor a rezultat primul său fiu, Mario Mutu, acum în vârstă de 19 ani.

Mario Mutu s-a mutat anul trecut în România, unde a și stat un an pentru a fi mai aproape de tatăl său.

„Cu Alexandra a fost o relație scurtă, de trei ani. Ne-am căsătorit pe repede înainte, dar a ieșit această minunăție de băiat, Mario. Am ieșit cu el și ne striga lumea, pe stradă, că e frate-meu. Eu cu Alexandra eram tineri, singuri, în Italia. Nu a mers, la un moment dat am luat-o pe drumuri diferite.

Citește și  Vestea dimineții despre Irina Loghin Este informația momentului despre Regina muzicii populare românești

Sper ca Alexandra să facă și ea pasul ăsta a doua oară, să se căsătorească.

Nu știu dacă o să mai fie mamă, că are și ea 40 de ani, dar să se mai gândească și la ea că acum copilul e mare”, a sfătuit-o Mutu pe prima lui soție.

În ce relații a rămas cu Consuelo

Adrian Mutu nu a ezitat să vorbească nici despre relația cu cea de-a doua soție, frumoasa Consuelo Matos, și despre fetele lui, Adriana și Maya Mutu. Briliantul spune că este foarte mândru de fiicele lui și că a rămas în relații bune cu mama lor.

„Cu Consuelo am stat 6-7 ani, dar a intervenit monotonia în relația noastră. Eram diferiți, la început a fost frumos, după, însă, nu a mai mers. Nu mai aveam preocupări comune.

Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană. Una are 13 ani, iar cealată 15”, a mai spus Adrian Mutu, un selecționer ajuns la vârsta marilor împliniri.

stiricalitative