Bogdan a murit fulgerător la 49 de ani: „Azi plec în munți, pun lacătul pe poartă/ Adio, plec. Rețineți, v-am iubit”

După o lungă și profundă suferință, Bogdan Galanton Moroșan, născut pe 11 august 1974, a murit în dimineața zilei de 1 ianuarie 2024,

Bogdan Galanton a trecut la cele veșnice la numai 49 de ani. După o lungă și profundă suferință, Bogdan Galanton Moroșan, născut pe 11 august 1974, a murit în dimineața zilei de 1 ianuarie 2024, în jurul orei 05.30. Colegii de la Rotary Club Suceava – Bucovina au transmis un mesaj în care se arată:

”Bogdan, colegul si prietenul nostru, un caracter puternic, un suflet de o eleganță rară, un personaj excepțional. Bogdan a fost Rara Avis. Bogdan a fost un Galanton, la propriu și la figurat. Bogdan a fost BRP Bogdan Regele Pescar. Bogdan a fost CDL Crucea de lemn. Bogdan a fost un prieten de mare calitate. Bogdan GALANTON, prietenul și colegul nostru… de astăzi .. a fost… dar își va păstra un loc special în sufletele noastre! Drum lin printre stele, prieten scump și drag! Condoleanțe familiei! Multă putere soției Delia în această grea încercare. A trăit intens fiecare bucurie, la fel cum a trăit intens și orice tristețe și și-a exprimat atît de frumos trăirile prin poezie, scria pe Facebook în urmă cu cîteva ore Ruscan Delia”.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *