Moment emoţionant în spatele gratiilor. Elena Udrea, vizitată de fiica sa în ziua în care a împlinit 50 de ani Adrian Alexandrov a povestit ce s-a întâmplat când fetiţa şi-a văzut mama

Elena Udrea a împlinit 50 de ani, dar a avut o aniversare mai puțin plăcută. Fostul ministru a sărbătorit după gratii, dar bucuria cea mare i-a fost adusă de fiica sa, care a vizitat-o la penitenciar. Ce mesaj emoționant a transmis Adrian Alexandrov, iubitul vedetei, cu această ocazie importantă.

Elena Udrea, aniversare după gratii

După un lung și complex proces ce a durat mai mult de șapte ani, Elena Udrea a fost definitiv condamnată anul trecut la o pedeapsă de șase ani de închisoare cu executare în cadrul dosarului „Gala Bute”. În acest caz, fostul ministru a fost acuzat de luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu.

De-a lungul întregului proces, partenerul său de viață a rămas alături de ea, demonstrând nu doar susținere emoțională, ci și un angajament deosebit față de fiica pe care o au împreună. Celebrul om de afaceri s-a dovedit a fi un tată implicat și devotat, asigurându-se că nu îi lipsește nimic micuței.

Citește și  Horoscop zilnic, 7 decembrie 2023. Apar noi oportunitati, atentie la semnele trimise de astre

Elena Udrea a fost vizitată ieri de către iubitul și fiica sa, cu ocazia împlinirii a 50 de ani. Chiar și după gratii, aceștia s-au asigurat că nu va fi singură de ziua ei și i-au dus chiar și un tort, pentru a se simți cât mai bine în această zi mare, pe care ar fi trebuit să o petreacă cu toți cei dragi, acasă.

  • Elenei Udrea îi sunt încălcate drepturile

Chiar dacă fiica și iubitul ei i-au făcut ziua mai bună cum au știut ei mai bine, fostul ministru nu a fost pe deplin fericit. Elena Udrea este nemulțumită că nu a fost lăsată să vină acasă de ziua ei, deși este pe regim deschis și ar avea permisii.

Mai exact, spune că drepturile i-au fost încălcate de mai multe ori de când este închisă. Chiar dacă ar avea voie să meargă acasă 30 de zile pe an, aceasta nu a ieșit deloc din penitenciar de când este închisă.

„E NEMULȚUMITĂ CĂ APROAPE DOI ANI DE ZILE AU TRECUT DE CÂND ESTE LA REGIM DESCHIS ȘI NU I S-A ACORDAT NICIO ZI DE PERMISIE, ÎN MĂSURA ÎN CARE DREPTUL LEGAL PE AN ESTE LA 30 DEZILE DE PERMISIE”, A DECLARAT ADRIAN ALEXANDROV, IUBITUL ELENEI UDREA, CONFORM ANTENA 3.

Iubitul Elenei Udrea speră ca instanța să accepte elementele noi din dosarul ”Gala Bute”. Acesta mărturisește că face eforturi mari alături de avocații iubitei sale, în speranța că vor reuși să îi dovedească nevinovăția acesteia.

”TREBUIE SĂ TREACĂ PRIN ASTA. NU ȘTIU CE MAI PUTEM FACE SĂ TRECEM PESTE ACEST MOMENT. ÎMPREUNĂ CU AVOCAȚII AM DEPUS ȘI O CERERE DE REVIZUIRE, AM RĂMAS ÎN CONTESTAȚIE. SUNT DESTULE ELEMENTE NOI DIN PARTEA DENUNȚĂTORILOR EI DIN DOSARUL GALA BUTE, SPERĂM CA INSTANȚA SĂ ȚINĂ CONT DE ELE”, A ADĂUGAT IUBITUL ELENEI UDREA.

Ce meniu a avut Elena Udrea de Crăciun

Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că deținuții vor beneficia de un meniu special de Crăciun în acest an. În mod obișnuit, norma de hrană pentru un deținut pe zi se situează în jurul valorii de maxim 3,11 lei, dar de Crăciun aceasta este majorată la 5,50 de lei.

Citește și  BREAKING NEWS! Imagini șocante! Trenul turistic Mocănița s-a răsturnat după impactul cu o mașină 

Astfel, în această zi de sărbătoare, Elena Udrea a avut parte de un mic dejun care a inclus pâine, brânză, pate de porc sau pasăre, tobă și ceai. Pentru prânz, meniul a inclus opțiuni precum ciorbă de porc, pui sau vită, în funcție de opțiunile religioase ale deținuților, sarmale sau varză, cozonac și apă minerală. La cină, s-a servit piure de cartofi alături de friptură de porc sau de pui la cuptor, salată și fructe.

Acest meniu special de Crăciun în penitenciar reprezintă o încercare de a aduce un strop de normalitate și bucurie într-un mediu în care condițiile sunt, de obicei, restrânse. Este un gest menit să aducă un suflu de umanitate în perioada sărbătorilor, chiar și pentru cei care se află în situații dificile.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *