De ce a murit mama lui Adrian Mutu. Rodica Mutu se lupta cu o boală cumplită

Adrian Mutu trece prin clipe foarte dificile chiar în prag de sărbători. Din păcate, mama antrenorului de fotbal, Rodica, a încetat din viață, la vârsta de 71 de ani. Anunțul sfâșietor a fost făcut de Laura, sora Briliantului, pe o rețea socială. Iată de ce a murit femeia. Abia acum s-a aflat secret cumplit pe care-l ascundea!

Adrian Mutu este în doliu

Momente grele pentru Adrian Mutu! Chiar înainte de Crăciun, fostul fotbalist al echipei naţionale de fotbal a primit o veste extrem de tristă. Briliantul a aflat că cea care i-a dat viață s-a stins din viață.

Rodica Mutu a decedat joi, pe data de 21 decembrie, la vârsta de doar 71 de ani. Așa cum am spus și mai sus, anunțul cumplit a fost făcut de Laura, sora antrenorului celor de la Netfchi Baku.

Citește și  Mama Antoniei, Anuntul Facut La 53 De Ani: “Prefer Sa Fiu O Femeie Frumoasa Pentru Varsta Mea…Decat Sa Incerc Cu Disperare Sa…”

”Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura pe o rețea socială.

Cu ce boală se confrunta mama lui Adrian Mutu

Citește și  Drama neștiută a prezentatoarei de știri Lavinia Petrea: „Medicul mi-a spus că sarcina este oprită din evoluție”

Conform unor informații oferite de Fanatik, Rodica Mutu se confrunta cu o boală nemiloasă. De ceva timp, cea care i-a dat viață Briliantului urma anumite tratamente, dar, din păcate, acestea nu au dat rezultatele dorite.

Vestea tristă vine la mai puțin de-o lună de când Rodica Mutu își sărbătorea ziua de naștere. Până la momentul scrierii acestui articol, antrenorului celor de la Netfchi Baku nu a oferit nicio reacție.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *