Brigitte Pastramă, umilită de o manichiuristă, în România. Ce i-a cerut vedeta „Ca în Dubai i-am zis, preţurile sunt la jumătate acolo”

Brigitte Pastramă a făcut mare circ într-un salon de înfrumusețare. Vedeta a mers să își facă manichiura și, pe lângă faptul că a avut de plată o sumă colosală, a fost umilită de angajate. Cât de tare s-a enervat bruneta și unde a ajuns cu scandalul.

Brigitte Pastramă, scandal la un salon de înfrumusețare

Brigitte Pastramă s-a mutat definitiv în Dubai, acolo unde și-a cumpărat casă. A venit în România în vacanță, pentru a rezolva câteva probleme, dar vizita i-a lăsat un gust amar. Nu se aștepta la asta, dar a fost implicată într-un scandal de zile mari, la care nu a găsit încă o rezolvare.

Cu toate că Brigitte Pastramă a explorat orizonturi noi în Dubai, legăturile sale cu România rămân strânse, pentru că o leagă multe de țara noastră. Încă mai are unele afaceri aici, printre care și un loc de joacă pentru copii, ce îi aduce venituri considerabile, care o ajută să trăiască în Dubai.

Chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, Brigitte a decis să revină în țară pentru a se implica personal în decorarea locației sale. A decis să meargă și la un salon să își facă unghiile, optând pentru un anume model, simplu, așa cum îi cere religia, dar și o problemă pe care a dezvoltat-o în timp. Cu toate acestea, a fost dezamăgită de rezultat.

Citește și  Cât te costă să mănânci de Crăciun preparate gătite de Cătălin Scărlătescu

Acolo, s-a lovit de atitudinea nepotrivită a unei angajate, care a refuzat să îi facă modelul dorit, deși era unul foarte ușor și modest. Deși ceruse o sumă extrem de mare pentru acest serviciu, nu a fost capabilă să îl onoreze. În plus, angajatele au sărit la gâtul vedetei și au dat-o afară nepoliticos.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *