Ştefan Bănică Jr. şi Violeta, moment de vis pe scenă -An Fiica Andreei Marin are un un talent înnăscut. Ce surpriză le-au pregătit cei doi fanilor

Ștefan Bănică Jr. Și-a luat prin surprindere fanii la ultimul său concert cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cântărețul a apărut pe scenă cu fiica lui, Violeta, care l-a acompaniat la pian, făcând senzație în public. Cei doi au o conexiune specială și se vede că tânăra i-a moștenit talentul înnăscut la muzică.

Violeta, apariție surpriză pe scenă alături de tatăl său

În urmă cu câțiva ani, Andreea Marin dezvăluia că Violeta a compus o melodie pe care o va înregistra cu tatăl ei. Se pare că tânăra ar vrea să încerce și acest domeniu, așa că nu e de mirare că anul acesta s-a urcat cu tatăl ei pe scenă, spre deliciul publicului.

Mama ei vorbea, la un moment dat, despre faptul că nu știe ce carieră va urma Violeta, însă a mărturisit că a compus o melodia pe care o înregistrează cu Ștefan Bănică Jr. Tânăra este foarte talentată și are o relație extrem de bună atât cu mama ei, cât și cu tatăl și fratele ei vitreg.

La ultimul concert al lui Ștefan Bănică Jr., artistul le-a pregătit o surpriză de proporții fanilor și a cântat alături de fiica lui pe scenă. Violeta a cântat la pian, în timp ce tatăl ei a acompaniat-o cu vocea, făcând show.

Momentul a fost unul extrem de emoționant, atât pentru cei doi, cât și pentru public. Oamenii au putut să vadă că talentul Violetei este moștenit de la tatăl ei. Cu toate că este o fire timidă, Violeta s-a descurcat de minune în fața unei mulțimi de oameni. Ea este obișnuită cu camerele de filmat și evenimentele mondene, însă a fost prima oară când a avut o apariție de acest fel. 

Cum se înțelege Violeta cu fratele ei Vitreg, Radu Bănică

Ștefan Bănică are trei copii din trei relații diferite. Pe Radu Ștefan din relația cu Camelia, pe Violeta din relația cu Andreea Marin și mezinul familiei, rezultat din relația artistului cu Lavinia Pârva.

Violeta și Radu au vârste apropiate și se înțeleg excelent. În plus, cei doi seamănă ca două picături de apă

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *