„Ma Numesc Alina, Sunt Casatorita Si Am 2 Copii. Am Ajuns Ca La 30 De Ani Sa Am O Problema Destul De Intima, Despre Care Multe Nu Ar Vorbi. Intre Mine Si Cumnatul Meu S-A Intamplat Ceva Mai Mult Decat Trebuie..”

„Ma Numesc Alina, Sunt Casatorita Si Am 2 Copii. Am Ajuns Ca La 30 De Ani Sa Am O Problema Destul De Intima, Despre Care Multe Nu Ar Vorbi. Intre Mine Si Cumnatul Meu S-A Intamplat Ceva Mai Mult Decat Trebuie..”

De cand lumea si pamantul, iubirea genereaza batai de cap si incurcaturi, caci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare.
In cea mai mare parte a situatiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvari. Pentru asta exista Adela, gata sa te asculte si sa te ajute sa vezi lucrurile mai clar.

Buna Adela,
Ma numesc Alina, sunt casatorita si am 2 copii. Problema mea consta in faptul ca m-am indragostit de cine nu trebuie si nu stiu cum sa gestionez situatia in care ma aflu!

Ca sa incep cu inceputul, am locuit in SUA timp de 6 ani, impreuna cu sotul si copiii, de circa un an am revenit in tara, insa doar eu si copiii. Aici, in Romania, m-am indragostit de cumnatul meu, sotul surorii sotului meu. Imi este foarte greu sa accept sentimentele acestea, in conditiile in care sunt o femeie de 30 de ani si foarte serioasa.

Nu stiu cum si cand s-a intamplat. I-am spus si cumnatului meu ceea ce simt. Exista o dorinta extrema intre noi, sentimentele sunt cam reciproce. Nu stiu ce sa fac, sa merg mai departe prin a-mi satisface dorintele sau sa ma opresc. Partea proasta este ca locuim foarte aproape si ne vedem zilnic.

Tin sa precizez ca nu-mi mai iubesc sotul, insa el este un om deosebit de bun si ma iubeste extrem de mult. Ma copleseste cu cadouri si flori, insa nu-l mai iubesc. Tot ce simt acum este ca-mi zburda inima si sufletul de fiecare data cand il vad pe cumnatul meu. Da-mi un sfat, te rog, mult! Multumesc anticipat!

Adela raspunde:
Draga Alina,
Intr-adevar, inima are ratiuni pe care ratiunea nu le intelege. Nu poti sa-i poruncesti inimii, ea va face exact ceea ce vrea, indiferent de reguli si conventii. Insa, in situatia pe care o descrii, eu zic sa nu te pripesti. Aceste flame ale atractiei contin si o implicare hormonala foarte puternica.

Daca aceasta atractie rezista in timp, atunci probabil ca ar fi bine sa-i dati curs. Insa, iti spun de la inceput ca nu are cum sa se sfarseasca bine. Daca puteti sa va intalniti in cel mai mare secret – ceea ce este putin probabil – bine. Altfel, calculeaza tu cati oameni vor avea de suferit, printre care si copii. Gandeste-te cum ar fi daca ai fi tu in situatia cumnatei tale.

Cum te-ai simti sa stii ca sotul tau s-a indragostit de o ipotetica sotie a fratelui – sa zicem. Ce sfat i-ai da acelei femei, in cazul in care tu ti-ai iubi sotul. Daca, dupa toate aceste analize, tot mai simti ca vrei sa mergi inainte, atunci nimic si nimeni nu te mai poate opri.

Si inca un avertisment: daca cel care te face acum sa-ti tresalte inima, dupa ce are o aventura cu tine, isi da seama ca isi iubeste sotia si vrea sa se intoarca la ea? N-ai de unde sa stii. Dar, de asemenea, nimeni nu stie ce e in inima ta si hotararea iti apartine.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *