Bătrânul care i-a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu a decedat! A fost găsit carbonizat în propria casă

Bărbatul în vârstă de 94 de ani, care a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu cu povestea sa de viață în emisiunea difuzată pe Antena 1, „Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”, a decedat într-un tragic incident. Potrivit informațiilor, bătrânul a fost găsit carbonizat în propria sa casă din Breb.

Tragedie în Breb! Noaptea trecută, în localitatea Breb, pompierii sigheteni, împreună cu SVSU Ocna Șugatag, au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o casă. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș, în urma intervenției, a fost descoperită o persoană carbonizată în locuință. Victima este un bărbat în vârstă de 94 de ani.

În cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară” difuzată pe Antena 1, Liviu Vârciu și Anca Dinicu au aflat povestea de viață a bătrânului care și-a pierdut viața în incendiul din Breb. Cei doi prezentatori au fost impresionați de puritatea și simplitatea acestui om, care, prin simpla sa prezență, îi făcea pe ceilalți să-și pună în perspectivă propriile probleme și să aprecieze viața pe care o au.

„El era un om pur. Privindu-l în ochi, te făcea să realizezi că nu ai probleme reale. Aveai o viață extraordinară. Pentru el, viața rămânea simplă. Avea această dorință de a trăi în continuare”, a mărturisit Anca Dinicu în cadrul emisiunii.

Ascultând povestea bătrânului în vârstă de 94 de ani, Liviu Vârciu și Anca Dinicu s-au emoționat și au fost impresionați de dorința acestuia de a trăi și de a se bucura de viață, indiferent de puținul pe care îl avea.

„Bătrânul vorbea cu atâta dragoste și bucurie despre soția sa, încât îți dădeai seama că oamenii au fost norocoși să trăiască într-o perioadă simplă, în care se aveau unul pe celălalt și atât”, a adăugat Liviu Vârciu.

Deși cauza exactă a incendiului nu a fost stabilită încă, se presupune că acesta a pornit de la coșul de fum al casei, care nu era curățat.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *