Tudor Gheorghe a trăit o poveste de dragoste care va dăinui veșnic, deși moartea i-a răpit soția mult iubită după 55 de ani împreună

Tudor Gheorghe a trăit o poveste de iubire unică alături de soția lui, Georgeta Luchian, până când bucuria lor a fost spulberată de o afecțiune ce i-a „furat” artistului stâlpul de sprijin. Peste jumătate de veac s-au iubit cei doi artiști. Acum maestrul rememorează momentele minunate petrecute împreună.

Unul din cei mai mari artiști ai României, poate cel mai mare cântăreț, compozitor și un desăvârșit actor român, rapsodul fără de care muzica nu ar mai avea același sens, Tudor Gheorghe a trăit o mare poveste de dragoste timp de 56 de ani cu frumoasa lui soție, actrița Georgeta Luchian.

Pe lângă cariera sa de succes și vocea sa încântătoare, Tudor Gheorghe are și o poveste foarte emoționantă de viață.

Reputatul artist care a umplut sălile de spectacol până la refuz de nenumărate ori s-a bucurat de un succes colosal începând cu anii 90. Deși a fost interzis în anii 80 din cauza problemelor pe care le avea cu susținătorii comunismului, susținând libertatea de expresie în concertele pe care le susținea, Tudor Gheorghe a demonstrat tuturor talentul cu care a fost înzestrat.

Și pentru că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică, artistul mărturisește că nu ar fi reușit să ajungă la o asemenea performanță fără ajutorul regretatei sale soții, Georgeta Luchian, actriță și poetă.

Soția sa a absolvit Facultatea de Teatru din București în 1963 și a activat la Teatrul Național din Craiova ca și actriță. În anii studenției a început povestea lor de iubire, chiar în anul 1966 când artistul s-a îndrăgostit iremediabil de frumoasa lui viitoare soție.

Citește și  Andreea Bălan, Declarație Emoționantă De Iubire Pentru Victor Cornea: „Nu Oricine Este Capabil”

În anii studenției am întâlnit-o prima oară. Era de o frumusețe absolută și m-a fascinat din prima clipă. Din toamna lui 1966 și până astăzi nu ne-am mai despărțit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învățat să gătesc, să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre este acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viața de familie”, a declarat maestrul Tudor Gheorghe.

Nici soția lui nu a dezmințit declarațiile artistului și chiar le-a completat, susținând: „Nu am fost geloasă niciodată. Mereu i-am spus că ușile sunt deschise, pleacă și nu se mai întoarce. Dacă e nevoie, deschidem și geamurile! Degeaba ții un om cu forța”.

Cea mai tristă perioadă din viața mea a coincis cu moartea soției mele”

Din păcate, cea care i a fost alături timp de 55 de ani a decedat în anul 2021 din cauza unei infecții cu virusul Sars Cov 2.

Ne-a luat multe luni să ne revenim. Voi mai zâmbi? Desigur! Dar rămășițele acestor zile și nopți vor rămâne agățate de sufletul meu mereu!”, a scris Tudor Gheorghe pe Facebook.Vestea pierderii soției a fost devastatoare pentru marele artist. „Doamna Geta” a reprezentat o prezență discretă, mereu alături maestrului și cel mai important stâlp de sprijin în momentele importante din carieră.

Citește și  CULTURISTUL YURI TOLOCHKO A DIVORȚAT DE MARGO, PĂPUȘA LUI GONFLABILĂ

„Mi-am găsit puterea în muncă. M-a ușurat munca. Nu e ușor să pierzi pe cineva lângă care ai trăit o viață, peste 50 de ani. Azi cel mai mult îmi lipsește doamna Tudor, toate vacanțele cu ea îmi lipsesc, erau unice. Plecam prin sindicat cu bilete. Am plecat într-un circuit prin țară și am uitat-o în gară. Eram cu gândurile mele. M-am urcat în alt tren. Am trecut cu trenul și am văzut-o pe peron cu două valize lângă ea”, își amintește artistul.

Despre răposata lui soție nu are decât cuvinte de laudă: „Îi spuneai doamnă de cum o vedeai. Avea o eleganță, un rafinament, o sensibilitate aparte.”

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *