Nicu Paleru este în doliu. Mama lui s-a stins din viață

Nicu Paleru este în doliu. Mama lui s-a stins din viață

Zi grea pentru Nicu Paleru. Din păcate, mama lui s-a stins din viață.

Artistul este sfâșiat de durere.

A făcut tot posibilul să o țină cât mai mult alături de el, dar atât s-a putut. A trecut printr-o perioadă grea din cauza problemelor de sănătate ale celei care l-a născut și l-a făcut om mare.

A murit mama lui Nicu Paleru
Vestea tristă a fost dată chiar de către artist, pe Facebook. Știa că sunt mulți oameni care îl urmăresc, îl apreciază, și a găsit de cuviință să-i anunțe că mama lui s-a stins.

Dumnezeu să te odihnească în pace SCUMPĂ MAMĂ, a scris artistul pe Facebook.

Fanii au fost întristați de această veste și i-au arătat susținerea lui Paleru, prin mesaje de condoleanțe.

Sincere condoleanțe familiei, multă putere să treceți peste această mare pierdere. Odihnă veșnică alături de îngeri.

Dumnezeu să o ierte, să-i fie țărâna ușoară și multă putere familiei sa treacă peste acest necaz dureros. Condoleanțe familiei!, sunt două din mesajele pe care artistul le-a primit de la fani.

Nicu Paleru a intrat în lumea muzicii încurajat de părinți
Nicu Paleru a fost foarte apropiat de mama lui. Ea a fost cea care i-a fost mereu alături, și la bine și la greu. El provine dintr-o familie care iubea foarte mult muzica. Tatăl lui cânta la acordeon, iar mama lui era mare iubitoare de romanțe și cântece populare. Ea a fost cea care i-a transmis, încă de când era mic, pasiunea de a cânta.

Citește și  Maria Cârneci i-a făcut soțului parastasul de un an, cântăreața este în continuare devastată de moartea soțului

Pe de altă parte, unele melodii de succes ale artistului pe care publicul le ascultă și astăzi provin chiar de la tatăl lui: “De trei zile stau în gara”, “Lasă-mă sa beau, nevastă”, “Lenuță, dragă Lenuță”.

A fost susținut de părinți să ia calea muzicii, mai ales că ei au văzut încă de la început că Nicu este talentat. După ce a mai crescut a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Pitești, secția canto-muzică ușoară, la clasa doamnei profesor Voica.

Prima dată pe scenă a fost în cadrul festivalului “Laleaua de Aur”, la Arad

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *