Mădălin Ionescu trece prin clipe cumplite.

DOLIU IMENS ÎN ROMANIA. Din păcate, s-a stins…

Mădălin Ionescu trece prin clipe grele. Tatăl său, Marin Ionescu a murit. Acesta s-a stins din viață în brațele soției sale și a fiului său.

Cunoscutul prezentator Tv a postat un mesaj emoționant în amintirea tatălui său în care a povestit ce s-a întâmplat.

Mădălin Ionescu, sfâșiat de durere. Tatăl celebrului prezentator s-a stins din viață

Mădălin Ionescu este în doliu. Prezentatorul a postat un mesaj emoționant pe pagina sa oficială de Facebook în care a anunțat că tatăl său a murit, chiar cu o zi înaintea onomasticii.

Mădălin Ionescu i-a fost alături tatălui său până în ultima clipă.

“Tatăl meu s-a stins seara trecută… in prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El … s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult ! Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor !

Nu o sa pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului in care sufletul se desprinde de trup …și nici liniștea de după.

Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv.

A fost cel mai bun tata, realmente ! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșita.

Pot sa spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanista puternica și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o pana la final, chiar și in fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat in ultimii ani.

Citește și  Am 60 de ani și această plantă mi-a îmbunătățit vederea, m-a scăpat de grăsimea depozitată pe ficat și mi-a curățat colonul

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești . Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui . Și-a făcut cu ardoare datoria fata de țara, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului.

Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât sa va rog : iubiți-vă părinții ! Mult ! In fiecare clipa . Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș . Regretele de asemenea … Părinți, iubiți-va copiii! Energia familiei e vindecătoare si unica!

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți !”, este mesajul postat de prezentator.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *