Rona Hartner Și-A Luat Loc De Veci La Cimitir. “Am Fost Jumătate Paralizată Din Cauza Unei Metastaze Pe Creier.”

Rona Hartner Și-A Luat Loc De Veci La Cimitir. “Am Fost Jumătate Paralizată Din Cauza Unei Metastaze Pe Creier.”

Viața Ronei Hartner este ca un vârtej al imprevizibilului, cu destinul aruncând-o mereu în aventuri neașteptate.

De-a lungul timpului, a primit diagnosticul de cancer nu o dată, ci de două ori. Cu toate acestea, în ciuda provocărilor, ea continuă să lupte cu o doză de optimism și curaj remarcabile.

Recent, Rona Hartner se confruntă din nou cu o încercare, deoarece boala încearcă să-și facă simțită prezența în corpul ei.

Într-un interviu acordat revistei Ciao, a împărtășit detaliile dramatice ale acestei etape, la doar o lună de la bucuria momentului în care tratamentele păreau să dea rezultate. Se pare că metastaza la nivelul creierului îi provoacă în continuare dificultăți.

“Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier.

În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru.”

Chiar dacă paleta vieții ei nu este pictată în culori roz, artista păstrează speranța nestinsă și plănuiește un viitor plin de proiecte profesionale.

Cu toate că concertele au devenit incerte, nu a renunțat să creeze muzică nouă sau să lucreze la cartea care va relata în detaliu experiențele sale din ultimii ani.

Este regretabil că a trebuit să renunțe la spectacole, dar determinarea ei rămâne intactă. Cu toate provocările care o asaltează, Rona Hartner păstrează un spirit optimist, făcând față cu hotărâre problemelor care nu-i dau pace.

“Despre căsătorie…da, îmi doresc să mă căsătoresc, e clar! Mă proiectez într-o fericire completă din partea lui Dumnezeu pentru că Dumnezeu nu dă lucrurile fără să le dea complete!

Citește și  Toba de porc tradițională făcută în casă

Așa că vindecarea asta va fi completă, căsătoria va fi completă, mă aștept la foarte multe lucruri bune în viața mea și mă țin de tratament și sunt ascultătoare și printre picături fac cartea mea de mărturie.

Lucrez la ea în neștire și în același timp, lucrez și la discul meu, „Eternity”, pe care îl fac practic cu investițiile pe care le fac pe contul meu fanii care au început să investească fiind abonați la pagina mea.”

“Făcând diverse chestii am ajuns la aproape 100.000 de abonați doar pe pagina mea de Facebook și știu că aceste lucruri, încetul cu încetul se fac niște râuri mici care devin fluvii mari. Sunt gesturi mici și uite că sunt deja pe punctul să înregistrez albumul așa că luna asta am înregistrat, mai înregistrez și luna care vine și aș vrea să vin în țară cu proiecte care sunt construite deja.

Perioadele astea de contratimp în care nu pot să fac, de exemplu, nu pot să fac concerte, trebuie să anulez turnee și așa mai departe, îmi permit să avansez altfel.”, a spus Rona.

Deși corpul ei a trecut prin schimbări radicale în ultima vreme și încă se simte slăbită, face tot posibilul pentru a rămâne în formă. Mișcarea nu lipsește din rutina ei zilnică:

Citește și  ACUZAŢII DE BLAT LA VOCEA ROMÂNIEI, DUPĂ CE ALEXANDRA CĂPITĂNESCU A CÂŞTIGAT CONCURSUL! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ELEVA LUI TUDOR CHIRILĂ

“Am reluat sportul, fac cam 7-8 kilometri de mers pe jos pe zi. Am reluat sala, fac bicicletă, lucrez foarte mult pe stretching fiindcă nu pot să fac încă forță, obosește inima foarte tare din cauza citostaticelor. Apoi merg și înot la mare. Singura chestie glumeață este că sunt obligată să înot îmbrăcată din cap până în picioare. (…)”

Dar eu în apă mă simt ca acasă și atunci profit să fac exerciții chiar și de forță în apă pentru că astfel îmi lucrez mult mai mult mușchii și obosesc mult mai puțin, așa pot să și înot, pot să și fug în apă pentru că nu-mi distrug ligamentele.

Fac foarte mult Aqua Gym, ca să zic așa. Am reluat sportul bine, nu în glumă, pentru că este singura soluție să îmi refac capacitatea pulmonară! Așa că la trei săptămâni după începutul citostaticelor deja fac sport cam două ore pe zi!”, a mai dezvăluit Rona Hartner

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *