O Recunoști? Domnișoara Din Imagine Este Astăzi Una Dintre Cele Mai Iubite Cântărețe Din România

Vezi fotografia fetiței adorabile și ștrengăreațe din imagine?

Astăzi, acea copilă cu zâmbetul fermecător s-a transformat într-o vedetă consacrată.

Zâmbetul ei rămâne inconfundabil și același, marcând-o ca o personalitate strălucitoare în lumea divertismentului.

In vârsta de 52 de ani acum, Niculina Stoican strălucește cu același zâmbet fermecător pe care îl avea și în copilărie,

așa cum arată fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Artista a adăugat la poza de colecție un comentariu plin de nostalgie și înțeles: ”Dacă zâmbetul rămâne același, sufletul își păstrează candoarea . Voi ce credeți?”

Cântăreață de folclor recunoscută și îndrăgită în zona Mehedinți, Niculina Stoican este fiica celebrei interprete Angelica Stoican. Trecutul ei și relația cu mama sa au fost subiecte despre care a vorbit deschis în media.

”Mama nu și-a dorit niciodată să cânt,” a mărturisit Niculina Stoican, ”pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Are o poveste de viață frumoasă și este un om frumos la suflet, la minte și în toată ființa ei. Cu toată iubirea pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință.”

Câți bani ia Niculina Stoican pentru o cântare la nuntă
Mulți care o îndrăgesc pe Niculina Stoican și-ar dori să o asculte la nuntă, însă se gândesc că, dată fiind faima ei, ar avea un tarif de neatins. Total greșit! Cântăreața de muzică populară are un tarif destul de rezonabil pentru un program la nuntă.

Citește și  Maria Cârneci i-a făcut soțului parastasul de un an, cântăreața este în continuare devastată de moartea soțului

Potrivit spynews.ro, vedeta percepe o sumă între 1.500 și 2.000 pentru un eveniment precum nuntă, botez, aniversare, etc. În repertoriu ei se regăsesc piese precum: „Hai neicuță la iubit”, ”Cântă-mi cuce numai mie”, ”Frumoasă-i vecina”, dar și „A naibii de ibovnică” și „Mândruliță vezi a naibii ești”, piese pe care le cânta alături de regretatul Petrică Mâțu Stoian.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *