Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Cristea. Vedeta nu s-a abținut de la deliciile culinare: “O să le dau jos, că deja intrăm la dietă”

Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Cristea. În această vară, s-a răsfățat cu diverse preparate, cu dulciuri, însă acum revine la un regim echilibrat, are de gând să facă și sport acasă, unde are propria sală de fitness.

În jumătate de cameră sunt înghesuite aparatele ei de sport, în cealaltă jumătate sunt tobele și instrumentele de cântat ale lui Tavi Clonda.

Prezentatoarea susține că se va apuca curând se sport, că a amânat prea mult momentul „de lene”.

Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Cristea

Prezentatoarea recunoaște că s-a îngrășat în vacanțele pe care le-a avut, iar acum are mai multe kilograme în plus.  „Ne-am făcut toate poftele și atunci când ne-am dorit ceva, ne-am satisfăcut toate capriciile. Aproape 4 kilograme, dar o să le dau jos, că deja intrăm la dietă. Ce să facem.

Am fost în Franța, unde am mâncat exemplar, am fost în Grecia, unde am mâncat extraordinar de bine. Am fost și în Bulgaria, unde a fost foarte bună mâncarea la resort. Nu poți să ții cură de slăbire o viață. Am făcut și shopping, dar cât trebuie și cum trebuie. Am făcut totul cu moderație”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a luat foc după ce a fost făcută ‘balenă’

Vedeta nu a mai suportat cometariile răutăcioase ale internauților și a răbufnit, în cadrul unui clip pe TikTok, după ce o urmăritoare i-a reproșat că ar face excese alimentare și că s-a îngrășat.

Gabriela Cristea a ieșit la atac împotriva celor care o jignesc constant, făcând aluzie la greutatea ei. „Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. 

Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că am o singură masă la care trișez. Și atunci înregistrez și postez în social media. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt.

Iar tu ai poze cu icoane, deci e clar că ești o balenă eșuată dacă ți-e atât de rușine, încât nici măcar o poză cu tine, personal, n-ai avut curajul să-ți pui în social media. 

Voi astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și ne comentați pe noi, ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău”, a declarat Gabriela Cristea, gustând dintr-o felie delicioasă de tort.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *