Dolph Lundgren, Diagnosticat Cu Cancer De 8 Ani

Dolph Lundgren, Diagnosticat Cu Cancer De 8 Ani

Dolph Lundgren, în vârstă de 65 de ani, celebrul actor suedez cunoscut pentru rolurile sale din filmele de acțiune, a făcut o mărturisire tulburătoare despre lupta sa cu cancerul. Diagnosticat în 2015, Lundgren a dezvăluit că boala s-a răspândit în organismul său, afectându-i rinichii, plămânii, stomacul și coloana vertebrală. Cu toate acestea, actorul a decis să vorbească despre experiența sa într-un interviu acordat în cadrul serialului “In Depth with Graham Bensinger”.

Cancerul a lovit viața lui Dolph Lundgren acum opt ani, când i-a fost depistată o tumoare la rinichi. Cu toate că aceasta i-a fost extirpată, boala a continuat să se dezvolte în organismul său. Lundgren a menționat că, timp de cinci ani, a făcut scanări la fiecare șase luni pentru a se asigura că nu există recidivă. Cu toate acestea, în 2020, după un RMN, a aflat că cancerul a ajuns în stadiul terminal.

Actorul a vorbit și despre posibilele cauze ale bolii sale, sugerând că luarea de steroizi în tinerețe ar fi putut favoriza apariția cancerului. Lundgren a menționat că a luat steroizi o perioadă de zece ani, în funcție de tipul de film pe care îl făcea. Cu toate acestea, nu există dovezi clare care să susțină această teorie, iar actorul a afirmat că este conștient că aceasta este doar o bănuială personală.

Diagnosticul dur a venit împreună cu un prognostic rezervat din partea medicilor, care i-au spus că nu mai are mult de trăit. Lundgren a solicitat o a doua opinie medicală și a început un tratament pentru tumorile la plămâni, considerate cele mai periculoase. Cu toate acestea, actorul și-a păstrat speranța și a ales să lupte împotriva bolii.

În ceea ce privește viața personală, Dolph Lundgren este cunoscut pentru discreția sa. După două căsnicii eșuate, actorul este acum logodit cu Emma Krokdal, o antrenoare de fitness în vârstă de 25 de ani. Cuplul și-a făcut publică relația în ianuarie 2020 și sunt deschiși în ceea ce privește sprijinul reciproc în fața acestei provocări.

În concluzie, Dolph Lundgren a făcut o mărturisire emoționantă despre lupta sa cu cancerul de opt ani. Cu toate că boala s-a extins în întregul său organism, actorul aleg să lupte și să nu se lase învins. Sperăm că tratamentul său va fi eficient și îi dorim multă putere și sănătate în continuare.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *