De ce era Gigi Becali în șosete, într-o benzinărie. Imaginea a ajuns rapid virală pe rețelele de socializare

Gigi Becali nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar nu putem ascunde surprinderea tuturor vizavi de cea mai recentă apariție a latifundiarului din Pipera. De regulă îmbrăcat la patru ace, Gigi Becali a surprins atunci când a apărut doar în șoșete și un trening, într-o benzinărie.

De ce era în șosete Gigi Becali într-o benzinărie

O imagine cu Gigi Becali a ajuns virală pe rețelele de socializare după ce acesta a apărut desculț, într-o benzinărie. Aparent, un fan l-a zărit pe latifundiarul din Pipera și și-a dorit neapărat o fotografie cu acesta. Amabil și iubitor de oameni cum îl știm, Gigi Becali n-a stat pe gânduri și s-a dat jos din mașina de lux pe care o conducea pentru a-i satisface dorința admiratorului.

Mare i-a fost surpriza acestuia să descopere că Gigi Becali era desculț și îmbrăcat într-un trening. Fotografia urcată pe rețelele de socializare s-a viralizat rapid, întrucât toți au sesiza detaliul neobișnuit din imagine.

Cât costă treningul purtat de Gigi Becali

Mulți au fost și cei care au sesizat treningul făcut la comandă pe care Gigi Becali îl poartă tot mai des. Ei bine, acesta este unul negru, care era brodată o cruce roșie, și al cărui cost ajunge la 1.000 de euro.

Citește și  Tort de ciocolată: simplu și rapid – Amestecați totul și gata

În imaginea surprinsă în benzinărie apare și noua „jucărie” pe 4 roți a lui Gigi Becali, un Rolls-Royce Ghost Black Badage, care valorează în jur de 500.000 de euro. Anterior acestei mașini, latifundiarul era văzut des la volanul Maybach-ului său.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *